Yeni sezona başlayan Müge Anlı'ya eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu'ndan romantik jest

Sabah kuşağının en çok izlenen programlarından 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' 15'inci yeni sezonuna bugün başladı. Program sezon finali yapmadan önce evleneceğini açıklayan ve 25 Haziran'da İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile hayatını birleştiren gazeteci - sunucu Müge Anlı yeni sezona evli olarak başladı. Başarılı sunucunun televizyon ekranlarında soyadının yanında 'Yüzbaşıoğlu' yazması ise dikkatlerden kaçmadı. Anlı, eşinin romantik jestiyle büyük bir mutluluk yaşadı.

Seyirci ile haftaiçi her gün saat 10:00'da buluşan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı kısa bir aranın ardından atv ekranlarında yeni sezonuna bu sabah başladı. Program sezon finali yapmadan önce evleneceğini söyleyen Müge Anlı ekranlara evli olarak döndü. Müge Anlı'nın soyadında yapılan değişiklik izleyicilerin dikkatinden kaçmadı. Müge Anlı'nın adının yanında eşinin soyadının da yazdığı görüldü. Şinasi Yüzbaşıoğlu eşinin ilk sezon yayını için çiçek göndermeyi de ihmal etmedi.

müge anlı


ŞİNASİ YÜZBAŞIOĞLU'NDAN MÜGE ANLI'YA: ''SENİ SEVİYORUM...''

Yeni sezona başlayan Müge Anlı'ya sevenlerinden onlarca çiçek ve hediye geldi. Aldığı çiçekler, hediyeler ve mesajlarla çok mutlu olan başarılı sunucu bu sevincini seyircilerile de paylaştı. Müge Anlı'ya çiçek gönderenler arasında eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu da yer aldı. Eşinin kendisine gönderdiği çiçekteki notu okuyan Müge Anlı, ''Kocam göndermiş'' diyerek stüdyo ve ekran başındakileri gülümsetti. ''Hayırlı yayınlar hayatım. Seni seviyorum'' notunu yazan eşinin bu romantik jesti karşısında oldukça mutlu görünen Müge Anlı da ''Kısa ve net. Ben de seni seviyorum'' ifadelerini kullandı.

 müge-anli-sinasi-yuzbasioglu

GÜZEL HABERİ CANLI YAYINDA DUYURMUŞTU


Müge Anlı güzel haberi sezon finaline kısa bir süre kala duyurmuştu. Müge Anlı, Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini canlı yayında açıklayarak şunları söylemişti: ''Sevgili dostlar beni yıllarca evinizde misafir etmekle kalmadınız, ailenizin bir ferdi olarak da kabul ettiniz. Bu yüzden de kendimle ilgili, sizleri de çok mutlu edeceğine inandığım haberi ilk ağzıdan duymanızı istedim. Evlenmeye karar verdim. Teşekkür ediyorum. Herkes evleniyor, çok abartmaya gerek yok bence. Ama mutlu olacağınızı biliyordum. O yüzden bu mutluluğumu sizlerle paylaşmak, dualarınızı almak istiyorum. Müstakbel damadınızın ismini de çıklayayım da saçma sapan şeylerle karşılaşmayayım. Müstakbel damadınızın ismi de Şinasi Yüzbaşıoğlu. Kendisi devlet memuru. Çok da saygı duyduğum bir mesleği var. Siz her zaman benim özel yaşamıma saygı duydunuz. Bu kara da saygı duyacağınıza, mutluluğum için duacı olacağınıza eminim. Darısı evlenmek isteyen tüm bekarların başına. İnşallah önümüzdeki sezon evli bir kadın olarak karşınıza çıkmayı ümit ediyorum. Çok kısa bir süre içerisinde karar verdim. Dedikodusunu yapmayan tüm dostlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çünkü kendim açıklamak istedim. Yalan yanlış haberlere sizler benim yerime cevapları veriyorsunuz. O yüzden benden duymanızı çok arzu ettim. Aksi halde bana güveninizi, saygınızı yitirirdiniz. Dualarınızı bekliyorum''

1999 - 2008 yılları arasında Burhan Akdağ ile iki evlilik yapan Müge Anlı üçüncü evliliğini gerçekleştirdi. Müge Anlı ile Şinasi Yüzbaşıoğlu, 25 Haziran Cumartesi günü aile arasında yapılan sade bir nikah ile hayatlarını birleştirmişlerdi. Başarılı gazeteci nikahtan 2 hafta sonra sosyal medya hesabına 'Yüzbaşıoğlu' soyadını da eklemişti. Evliliklerini gözlerden uzakta yaşayan çiftin geçtiğimiz günlerde birlikte çekilen ilk fotoğraf karesi ortaya çıkmıştı.

 

Yeni sezona başlayan Müge Anlı'ya eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu'ndan romantik jest ile ilgili etiketler Müge Anlı Müge Anlı İle Tatlı Sert ATV Şinasi Yüzbaşıoğlu yeni sezon
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.