Yeni sezon tüyosu Jaime Lannister'dan geldi!

Önümüzdeki aylarda final sezonuyla ekranlara gelecek olan Game of Thrones’ta neler olacak? Dizinin önemli karakterlerinden Jaime Lannister dizinin finaline dair ipuçları verdi.

Game of Thrones’un yeni sezonuyla ilgili meraklar had safhada. Herkes Game of Thrones’un 8. sezonunda neler olacağını merak ediyor.

Jaime Lannister rolünü canlandıran Nikolaj Coster-Waldau, Huffington Post’ta yer alan röportajında Game of Thrones’un yeni sezonuna dair ipucu veriyor.

"JAİME ÇOK UZUN BİR YOLA ÇIKIYOR"

Nikolaj Coster’ın söylediğine göre, yeni sezonda Jaime çok uzun bir yola çıkıyor. Bu yüzden sakalları uzun bir şekilde görüyoruz dizide oyuncuyu.

Bu yola tek başına çıkıyor. Hedefi ise Kuzey’e ulaşmak. Orada gayrimeşru kardeşi Gendry ile mi yoksa Tyrion ile mi buluşacağı merak konusu. Röportajda Kuzey’de kiminle buluşacağı sorusuna, “Söyleyemem. Bir ejderha tarafından yenilebilir ya da hayatının aşkını da bulabilir” diye cevap veriyor.

Yeni sezon tüyosu Jaime Lannister'dan geldi!

“ÇOK MANTIKLI BİR SON"

Röportajda sorulan “Valyrian çeliğinden kılıcı olan herkes aynı anda Ak Gezenler’e saldırsa destansı olmaz mıydı” sorusuna “Kim bilir” diyor. Yoksa Jaime, Brienne, Jon Snow, Sam ve Arya, aynı anda Ak Gezenler’e mi saldırıyor?

Jaime Lannister rolüyle izlediğimiz oyuncu röportajda “Dizinin sonunu okuyunca senaristleri tebrik ettim” diyor ve ekliyor: “Çok mantıklı bir son. Son dakikada sürpriz yapan sonlardan değil.”

Yeni sezon tüyosu Jaime Lannister'dan geldi! - Resim : 2

Nikolaj Coster, senaristlerin işi ne kadar sıkı tuttuğundan da bahsediyor: “Üçüncü sezona kadar ne olup bittiğini biliyorduk ama sonrasında senaristler her şeyi gizli tuttular. Bize yalnızca senaryo geliyordu.”

Yedinci sezonun sonundan önce Jaime’nin Cersei’ye hayır cevabını vereceğini tahmin ettiğini söyleyen oyuncu, “İlk kez hayır dediği sahne dönüm noktasıydı” diye konuşuyor.

Yeni sezon tüyosu Jaime Lannister'dan geldi! ile ilgili etiketler Game of Thrones yeni sezon jaime lannister
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.