Yeni Şafak'ın yeni Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Likoğlu oldu

Yeni Şafak’ın yeni Genel Yayın Yönetmeni gazetenin Ankara Haber Müdürü Hüseyin Likoğlu oldu. İbrahim Karagül’ün 8 yıldır yürüttüğü görevini devretmesi ile genel yayın yönetmenliği görevine getirilen deneyimli gazeteci Likoğlu, yaklaşık dört yıldır Ankara Haber Müdürlüğü, köşe yazarlığı yapıyordu. Likoğlu, TVNET televizyonunda da gündemi yorumluyordu.

Yeni Şafak Gazetesinde bayrak değişimi yapıldı ve İbrahim Karagül’ün genel yayın yönetmenliği görevini Hüseyin Likoğlu’na devretti.

KARAGÜL AYRILACAĞINI AÇIKLAMIŞTI

Yeni Şafak Gazetesinin Ankara Haber Müdürlüğünü yapan ve köşe yazıları da kaleme alan Likoğlu Albayrak Medya Grubu’nda yapılan tören ile genel yayın yönetmenliği görevini devraldı. Albayrak Yönetim Kurulu Ahmet Albayrak’ın katıldığı devir teslim töreninde İbrahim Karagül’e teşekkür plaketi sunuldu. İbrahim Karagül, geçtiğimiz günlerde görevinden ayrılacağını çalışma arkadaşlarına e-posta ile duyurmuştu.

Yeni Şafak'ın yeni Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Likoğlu oldu

HÜSEYİN LİKOĞLU KİMDİR?

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesinden muzun olan Hüseyin Likoğlu, gazeteciliğe 1997 yılında Yeni Şafak gazetesinde muhabir olarak başladı. Anadolu Ajansı'nda Samsun Bölge Müdürlüğü yaptı. 2014 yılının Ocak ayında Yeni Şafak Gazetesine Ankara Haber Müdürü olarak döndü. Hüseyin Likoğlu aynı zamanda Yeni Şafak gazetesinde köşe yazarlığı yapmakta ve TVNET’te konuk olduğu yayınlarda gündemi yorumlamakta.

Yeni Şafak'ın yeni Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Likoğlu oldu ile ilgili etiketler Yeni Şafak İbrahim Karagül hüseyin likoğlu genel yayın yönetmeni
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.