Yeni Şafak yazarı Metiner'den Dilipak'a itiraz

Yeni Şafak Köşe Yazarı Mehmet Metiner, Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak'ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik ifadelerinin eleştiriyi aştığını söyledi. Sosyal medyadan Dilipak'a tepki gösteren Metiner, bu söylem ve davranışlardan rahatsız olduklarını yazdı.

Yeni Şafak Köşe Yazarı Mehmet Metiner, Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak'ın söylemlerine tepki gösterdi. Dilipak'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik ifadelerinin eleştiriyi aştığını söyleyen Metiner, bu söylem ve davranışlardan rahatsız olduklarını vurguladı.

Mehmet Metiner, sosyal medyadan yaptığı açıklama ile Dilipak’a itiraz eden ilk Yeni Şafak yazarı oldu.

Metiner, Twitter'da yaptığı paylaşımda, "Reis’i eleştirmenin dışına taştığına üzülerek şahit olduğumuz kimi söylem ve davranışlardan son derece rahatsızız. Bizi kendilerine cevap vermek zorunda bırakmasınlar. Geçmişteki hukukumuzun hatırına susuyorsak, bu susacağımız anlamına gelmez biline!" ifadelerine yer verdi.

 

Yeni Şafak yazarı Metiner'den Dilipak'a itiraz ile ilgili etiketler Abdurrahman Dilipak Mehmet Metiner
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.