Yeni Şafak yazarı Kılıçarslan: Kırk yıllık yandaşım, böyle yanlama görmedim

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kar yağışı sırasında Sarıyer'de bir balıkçıda İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi ile yemek yemesi tartışma konusu olmuştu. Tepki çeken gelişmelerin ardından konuyu köşesine taşıyan Yenişafak yazarı İsmail Kılıçarslan, “Kırk yıllık yandaşım, ben bu son kar yağışında İstanbul şehrimizin kötü sağcı belediye başkanı Ekrem İmamoğlu’na yanlayanlar kadar yandaş olamadım, olamam da” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kar yağışı sırasında Sarıyer'de bir balıkçıda İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi ile yemek yemesi büyük tepki çekmişti. Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan, “Kırk yıllık yandaşım, ben bu son kar yağışında İstanbul şehrimizin kötü sağcı belediye başkanı Ekrem İmamoğlu’na yanlayanlar kadar yandaş olamadım, olamam da” ifadelerini kullandı.

"KİMSE İHTİMAL VERMEDİ"

Kılıçarslan, “Gerçi bütün suç Ekrem İmamoğlu ve Murat Ongun’da… İstanbul’a afet boyutunda kar yağarken, insanlar 8 saatte evlerine ulaşamamışken kimse, lakin hiç kimse İmamoğlu’nun İngiliz Büyükelçi ile yemek yiyor olabileceğine ihtimal vermedi” ifadelerini kullandı. Kılıçarslan, İBB Başkanı’nın Sarıyer’de bir balıkçıda İngiltere’nin Ankara Büyükelçisi ile yemek yediği haberini ilk başta doğru olmadığını sandığını yazdı.

Fazıl Say, Uğur Dündar, Mehmet Aslan ve Cem Davran’ın ismini anan Kılıçarslan, “İmamoğlu bence çok acayip bir iş başarmış kısa sürede. Dilediğini, aklına eseni, hiç olmaz işleri yaptığında bile kendisine 'mum gibin yanan' bir yandaş ordusu kurmak az iş değil” ifadesini kullandı.

Yeni Şafak yazarı Kılıçarslan: Kırk yıllık yandaşım, böyle yanlama görmedim ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu İsmail Kılıçarslan balıkçı ibb başkanı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.