Yeni Şafak gazetesinden dikkat çeken haber: Mevlüt Uysal ile ilgili ağır suçlamalar yer aldı

Yeni Şafak gazetesinde İBB'nin eski başkanlarından Mevlüt Uysal ile ilgili ağır suçlamaların yer aldığı bir haber yayınladı. Haberde Uysal'ın iş takipçiliği yaptığı ve bazı şirketlere imtiyaz sağladığı iddia edildi.

Yeni Şafak gazetesi 1,5 yıl İBB Başkanlığı yapan Mevlüt Uysal ile ilgili dikkat çeken bir habere imza attı. Haberde Uysal ile ilgili ağır suçlamalar yer aldı. Uysal'ın eski belediye başkanı ve hukukçu kimliğini kullanarak iş takipçiliği yaptığı ve bazı şirketlere imtiyaz sağladığı iddia edildi.

Yeni Şafak gazetesinden dikkat çeken haber: Mevlüt Uysal ile ilgili ağır suçlamalar yer aldı

Haberde şu ifadeler yer aldı:

"1,5 yıl İBB Başkanlığı yapan Mevlüt Uysal hem bu unvanını hem hukukçu kimliğini kullanarak iş takipçiliği yapmakla suçlanıyor. İddialara göre birçok bakanlık ve bürokrasideki bağlantıları aracılığıyla HSK ve Danıştay’da bazı isimleri de etki altına alan Uysal, bazı şirketlere imtiyaz sağlıyor, hukuksuz şekilde adrese teslim özel ihaleler yaptırıyor. Uysal, yargıyı bazı kararları almaya zorlarken devletin en üst düzey isimlerini kullanmaktan çekinmiyor."

Yeni Şafak gazetesinden dikkat çeken haber: Mevlüt Uysal ile ilgili ağır suçlamalar yer aldı - Resim : 2

Yeni Şafak gazetesinden dikkat çeken haber: Mevlüt Uysal ile ilgili ağır suçlamalar yer aldı ile ilgili etiketler Mevlüt Uysal Haber Yeni Şafak gazetesi
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.