Yeni "rüzgar" bekleyen Hakan Albayrak'a hatırlatma

Karar gazetesi yazarı Hakan Albayrak, "AK Parti, parlak bir ufuk çizebilecek kabiliyette değil artık, yeni bir rüzgâra ihtiyaç var" dedi, yanı ise 28 Şubat mağduru Yakup Köse'den geldi

Karar gazetesi yazarı Hakan Albayrak, dün "Tasvir-i efkâr" başlığıyla yayımlanan köşe yazısında AK Parti'nin artık parlak bir ufuk çizebilecek kabiliyette olmadığını" savundu.

"Siyasette yeni bir rüzgâra ihtiyaç olduğunu ileri sürüyorum" diyen Albayrak, "Kanaatimce 24 Haziran seçimleri -sonuçları nasıl olursa olsun- bu ihtiyacın altını çizecektir" ifadesini kullandı.

"BİZ GÖRDÜK O RÜZGARLARI"

Hakan Albayrak'a yanıt ise 28 Şubat zulmünün sembol isimlerinden, Star gazetesi yazarı Yakup Köse'den geldi.

14 yaşında İmam Hatip lisesinde ortaokul öğrencisi olduğu dönemde "eyleme katılma" suçu işlediği gerekçesi ile hapse atılan ve 10 yıl hapis yatan Köse sosyal medyada Albayrak'a yanıt olarak paylaştığı mesajında şu ifadeleri kullandı;

"Biz gördük o rüzgarları Hakan abi!!! Seni de, beni de hapishanelere atmıştı. Fazla söze gerek yok!"

Yeni "rüzgar" bekleyen Hakan Albayrak'a hatırlatma

 

Yeni "rüzgar" bekleyen Hakan Albayrak'a hatırlatma ile ilgili etiketler yakup köse hakan albayrak
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.