Yeni Renault Kadjar 2019 fiyatı!

Yeni Renault Kadjar 2019 fiyatı! Ünlü Fransız otomobil üreticisi Renault, 2019 model yenilenmiş ve güçlendirilmiş Renault Kadjar'ı tanıttı. Bu gelişmeyle birlikte internette de yeni model hakkında araştırmalar başladı. Yeni Renault Kadjar 2019'un fiyatı ne kadar, Türkiye'ye ne zaman gelecek gibi sorulara yanıt aranıyor. Biz de sizler için yeni Kadjar'ın fiyat listesini ve ayrıntıları araştırarak haberimize ekledik. İşte yeni Renault Kadjar'ın fiyatı...

Yeni Renault Kadjar 2019 fiyatı! Tanıtılan yeni Renault Kadjar'ın Türkiye satış fiyatı belli oldu. Yenilenen kompakt SUV aracı Kadjar’ın güncellenen tasarımı ve yeni teknolojik donanımı ise büyük beğeni topladı. İnternette de 2019 model Renault Kadjar'ın fiyatı ve özellikleri araştırılmaya başlandı. Konu hakkında tüm ayrıntılar ve güncel detaylar haberimizde. İşte 2019 model yeni Renault Kadjar'ın incelemesi ve tüm ayrıntılar...

YENİ RENAULT KADJAR 2019 FİYATI!

Renault’nun Nissan’la ortaklığının sonuçlarından biri olan Renault Kadjar, modern bir SUV’dan bekleyebileceğiniz tüm özelliklere sahip şekilde geliyor.

‘Ural Yeşil’, ‘Demir Mavi’ ve ‘Arsenik Gri’ renk seçenekleriyle gelecek olan yeni Kadjar, ön ızgaradaki krom tercihinin yanı sıra birçok tasarımsal değişiklikleriyle de dikkat çekiyor. Dış görünümde araca farklı dokunuşlar yapan Renault, Kadjar için 17 ve 19 inç olmak üzere iki ayrı jant seçeneğini de sunuyor.
Yalnızca tasarımda değil motorda da değişiklikler yapan Kadjar, 4 silindirli turbo beslemeli 1.3 litrelik motor ve 1.5 litrelik Blue dCi isimli iki motor seçeneğiyle geliyor. Modelin 1.3 benzinli modeli 140 ve 160 beygir olmak üzere iki farklı versiyona sahipken dizel sürümünde 115 beygirlik tek bir model bulunuyor.
Aracın içerisinde bulunan yeni güvenlik sistemleriyle de dikkat çekerken Kadjar’ın Touch modelinde bulunan elektrikli park freni ya da Bluetooth ve USB bağlantısı gibi özellikler standart donanım olarak geliyor.
Son olarak aracın fiyatına değinirsek aracın başlangıç fiyatıysa 158 bin 250 TL olarak karşımıza çıkıyor.

Yeni Renault Kadjar 2019 fiyatı! ile ilgili etiketler Fransa 2019 Renault Fransız
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.