İmamoğlu'nun 'açılış' dejavusu: Aynı projeyi ikinci kez hizmete açtı

Yeni proje üretemeyen İBB, şimdi de 4 ay önce açılan kütüphaneyi yeniden açtı... Evliya Çelebi kütüphanelerini hizmete açan İmamoğlu, bugün gerçekleştirdiği törenle Esenyurt Gülten Akın Kütüphanesi'ni ikinci kez hizmete açtı.

AK Parti döneminde yapımına başlanan projeleri sahiplenen ve verdiği sözleri yerine getirmediği gerekçesiyle eleştirilerin hedefinde olan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, dört ay önce açılışını gerçekleştirdiği kütüphaneyi tekrar açtı.

İBB Başkanı İmamoğlu 4 ay önce açılışını yaptığı kütüphaneyi yeniden açtı

NİSAN AYINDA AÇILIŞ YAPMIŞTI

1 Nisan 2022 tarihinde Kasımpaşa Peyami Safa, Esenyurt Gülten Akın ve Büyük İstanbul Otogarı'nda yer alan Evliya Çelebi kütüphanelerini hizmete açan İmamoğlu, bugün gerçekleştirdiği törenle Esenyurt Gülten Akın Kütüphanesi'ni yeniden açtı.

İmamoğlu'nun 'açılış' dejavusu: Aynı projeyi ikinci kez hizmete açtı - Resim : 2

150 günde 150 proje töreni kapsamında Gülten Akın Kütüphanesi'ni yeniden hizmete alan İmamoğlu'nun kütüphaneyi 4 ay önce açtığı görüntüler gündem oldu.

İmamoğlu'nun 'açılış' dejavusu: Aynı projeyi ikinci kez hizmete açtı ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu kütüphane İBB Esenyurt açılış proje
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.