Yeni otomobilleriyle gezmeye çıkan çift feci şekilde can verdi!

Adana'da bir gün önce satın aldıkları yeni otomobilleriyle gezmeye çıkan çift geçirdikleri trafik kazasında yaşamını yitirdi.

Kaza, gece saatlerinde Ceyhan-Yumurtalık Karayolu'nda meydana geldi.Çağrı Cesur yönetimindeki 59 AAV 341 plakalı otomobil, Tarsus - Adana - Gaziantep (TAG) Otoyolu bağlantı kavşağından ana yola çıkan Rauf K.'nın kullandığı 77 AZ 636 plakalı TIR'ın altına girdi.

Yeni otomobilleriyle gezmeye çıkan çift feci şekilde can verdi!

Çevredeki vatandaşların bildirmesi üzerine kaza yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis, kaza yerinde çevre güvenliği alırken, itfaiye ekipleri de araçta sıkışan çifti çıkartmak için yoğun çaba sarf etti.

Sağlık ekipleri araçta bulunan Çağrı (32) ve Gizem Cesur çiftinin yaşamını yitirdiğini belirledi. TIR sürücüsü Rauf K. ise gözaltına alındı.

Yeni otomobilleriyle gezmeye çıkan çift feci şekilde can verdi! - Resim : 2

Hayatını kaybeden Cesur çiftinin, çocuklarını bir yakınlarına bırakıp, dün aldıkları otomobil ile gezmeye çıktıkları öğrenildi. Genç çiftin cansız bedenleri, kaza yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.Polis, kazayla ilgili soruşturmaya devam ediyor.

Yeni otomobilleriyle gezmeye çıkan çift feci şekilde can verdi! ile ilgili etiketler Adana kaza Trafik kazası
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.