Yeni Mortal Kombat filmi 'R rated' olacak!

Senarist Russo filmin +18 R-Rated (yaş sınırı) olarak değerlendirileceğine ve Mortal Kombat filmi beyaz ekrana ilk defa “Fatality” ile geleceğini doğruladı.

Senarist Greg Russo’nun açıklamalarına göre Mortal Kombat sinema projesi oyunun temellerine bağlı olmakla beraber serinin ilk R-Rated filmi olmaya geliyor ve henüz belli olmamış “fatality”ler içerecek.

Russo sanıyoruz ki hangi fatality hareketlerinin olacağını biliyor. Kano’nun rakibinin kalbini söktüğü ve Liu Kang’in ejderhaya dönüşüp rakibini kızarttığı ikonik fatality hareketlerinin filmde beklendiğini söyleyebiliriz. Bu sahnelerde kesme işlemleri uygulanır mı bilinmez ama her şekilde R-Rated olacağı kesin.

2021’deki Mortal Kombat sinema projesi ve yakında çıkacak olan Resident Evil’in yeniden canlandırılması için senaryoyu kaleme alan Russo bu açıklamaları yaptı. Oyunun kendi temellerine ait olacağına dair tüm korkuları dindirdi.

 

Yeni Mortal Kombat filmi 'R rated' olacak! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.