'Albayrak ile Nebati arasında bir hukuk var. Öneri sunma konusunda geri durmayacağını duydum!'

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile ‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle yayında…

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan, ‘Haberin Olsunun yeni bölümünde, döviz kurlarındaki düşüşün ardından ortaya çıkan manipülasyoncular, İYİ Partili Durmuş Yılmaz'dan tepki çeken dolar yorumu, Sabah yazarı Okan Müderrisoğlu'dan 'Yeni ekonomik modeli Berat Albayrak hazırladı' iması, döviz kurlarındaki düşüşü fiyatlara yansıtmayanlara karşı yapılacak denetimler, Hülya Avşar'ın tepki çeken ekonomi açıklaması, Gaziantep'te 4 yaşındaki çocuğa pitbull dehşeti, öğrencisini dakikalar boyunca yumruklayan vicdansız öğretmenin skandal hareketi masaya yatırıldı.

"DURMUŞ YILMAZ PİYASAYI MANİPÜLE EDİYOR VE SPEKÜLASYON YAPIYOR"

Ceyhun Bozkurt, "Garip açıklamalar var. Doların düşüklüğünden bir moral bozukluğu ve olayı başka yöne çevirme meseleleri var. Bir şey arıyorlar. Kura müdahale konusunda artık bir sonuç alındı. Enflasyon boyutu, fiyatlara yanması, türk lirası mevduat ayrıntıları çok önemli. Köpük vardı, o gitti. Bir anda ekonomiye zarar verici şekilde köpürttüler. Vergi meselesinde de herkes elini taşın altına koymalı. Durmuş Yılmaz'a saygım kalmadı. Piyasayı manipüle ediyor ve spekülasyon yapıyor. Yılmaz'ın çağrısıyla dolar alanlar varsa zarar etti, dava açmalılar.

"BERAT ALBAYRAK VE NUREDDİN NEBATİ ARASINDA BİR HUKUK VAR, KARŞILIKLI FİKİR ALIŞVERİŞİ OLMUŞ OLABİLİR"

İddiaların doğru olma ihtimali yüksek. Albayrak ile Nebati arasında bir hukuk var, karşılıklı fikir alışverişi olmuş olabilir. Bunu anlamak için Albayrak dönemine de bakmak lazım. O dönemde de yeni bir ekonomik modele geçiş vardı. Albayrak'ın ekonomi konusunda ciddi kafa patlattığı ve öneri sunma konusunda geri durmayacağını duydum.

"ZİNCİR MARKETLER ASIL İNDİRİMİ ŞİMDİ YAPMALI"

"Zincir marketler fiyatları düşürecek, vatandaşın sırtından geçinmesinler. 2 gün az kazansınlar, düşürmek zorundasınız.  Zincir marketler asıl indirimi şimdi yapmalı. Üretim aşamasından başlayarak bir takip gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan ile ‘Haberin Olsun’un tamamını YouTube kanalımızda izleyebilirsiz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

'Albayrak ile Nebati arasında bir hukuk var. Öneri sunma konusunda geri durmayacağını duydum!' ile ilgili etiketler Ceyhun Bozkurt Haberin Olsun Dolar

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.