Yeni Malatyaspor'un hazırlık kampında futbolcular şarkı yarışması düzenledi

Yeni Malatyaspor'un Bolu kampı oldukça eğlenceli geçiyor... Futbolcuların dünkü akşam yemeğinden sonra sergiledikleri şarkı söyleme performansı kırdı geçirdi... İşte kulüp tarafından sosyal medyada paylaşılan o görüntüler...

Yeni Malatyaspor, yeni sezon hazırlıklarını Bolu'da 2. etap kamp çalışmalarıyla sürdürüyor. Yoğun geçen günün ardından futbolcular ve teknik ekip akşam yemeğinde bir araya geldi. Yemeğin ardından futbolcular, şarkı söyleyerek zaman geçirdi.

Futbolcuların hünerlerini sergilediği anlar kulübün sosyal medya hesabından paylaşıldı. Görüntülerde takımda morallerin yerinde olduğu görüldü. Futbolcuların şarkı performansları izleyenleri gülümsetirken görüntüler sosyal medyada ilgi odağı oldu.

Yeni Malatyaspor'un hazırlık kampında futbolcular şarkı yarışması düzenledi ile ilgili etiketler Yeni Malatyaspor

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.