Yeni Malatyaspor'dan ayrılan tecrübeli santrfor Umut Bulut, Eyüpspor'a imza attı

515 maçla Süper Lig'in en çok maça çıkan futbolcusu konumundaki Umut Bulut, 38 yaşında Eyüpspor'a imza attı. İstanbul'un eflatun-sarılı kulübü tecrübeli santrfor için imza töreni düzenledi. Umut Bulut, geçen sezon Süper Lig'de 31 maça çıkmıştı.

Son 1.5 sezondur Yeni Malatyaspor forması giyen Umut Bulut, 2. Lig ekiplerinden Eyüpspor'a transfer oldu. 38 yaşındaki golcü, İstanbul ekibinin TFF 1. Lig'e yükselme mücadelesinde yer alacak.

Süper Lig'in en çok maça çıkan futbolcusu için imza töreni düzenlendi. İmza töreninden sonra duygularını aktaran Umut Bulut, "Futbol dünyasının asırlık çınarına geldiğim ve böyle bir aileye katıldığım için çok mutluyum. Büyük başarılar elde edeceğimize inancım tam. Herkes için hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız ise "Umut, karakterli, başarılı, iş ahlakına sahip, profesyonel ve rekortmen bir oyuncu. Birlikte büyük başarılar elde edeceğimize inanıyorum. Kendisinin transfer sürecinde bize sağladığı kolaylıklar için teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Malatya'dan önce Kayserispor, Ankaragücü, Galatasaray ve Trabzonspor formaları da giyen eski milli golcü, Fransa'nın Toulouse takımında 2011-13 arası 2 sezon oynamıştı.

Eyüpspor, Umut Bulut'un ardından Bogdan Stancu'yu da transfer etti. Rumen futbolcuyla 1+1 yıllık sözleşme imzalandı.

 

Yeni Malatyaspor'dan ayrılan tecrübeli santrfor Umut Bulut, Eyüpspor'a imza attı ile ilgili etiketler Yeni Malatyaspor umut bulut eyüpspor
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.