Yeni Malatyaspor'da ayrılık... Brezilyalı stoper Wallace'ın sözleşmesi feshedildi

Yeni Malatyaspor'da ayrılık... Brezilyalı stoper Wallace'ın sözleşmesi feshedildi... Geçen yaz Lazio'dan bedavaya alınan 27 yaşındaki futbolcu bu sezon Süper Lig'de 18 maça çıktı. Malatya ekibi kısa süre önce Arjantinli stoper Gaston Campi'yi transfer etmişti. Süper Lig'de Trabzonspor ve Karagümrük formaları giyen Campi, 1.5 yıllık sözleşmeye imza atmıştı.

Yeni Malatyaspor, Breziyalı stoper Wallace'la yollarını ayırdı.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Wallace Fortuna ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kulübümüze katkılarından dolayı Wallace'a teşekkür eder, devam eden futbol yaşantısında başarılar dileriz." ifadesi kullanıldı.

Geçen yaz Lazio'dan bedavaya alınan 27 yaşındaki futbolcu bu sezon Süper Lig'de 18 maça çıktı.

Malatya ekibi kısa süre önce Arjantinli stoper Gaston Campi'yi transfer etmişti. Süper Lig'de Trabzonspor ve Karagümrük formaları giyen Campi, 1.5 yıllık sözleşmeye imza atmıştı.

ANTALYA KAMPI SÜRÜYOR

Süper Lig'in son sırasında yer alan ve haftalardır maç kazanamayan Yeni Malatyaspor, lige verilen arayı Antalya'da kamp yaparak değerlendirecek.

Sarı-siyahlı takım, 26 Ocak-4 Şubat'ta Antalya'da kamp gerçekleştirecek.

Teknik direktör Marius Sumudica yönetimindeki Malatya ekibi devre arası transfer döneminde Gaziantep FK'da Noah Dicko, Rusya liginde Cezayirli sağ bek Mehdi Zeffane ve Ganalı orta saha Godfred Donsah'ı, Kenan Özer ve Azubuike'yi transfer etmişti.

Yeni Malatyaspor'da ayrılık... Brezilyalı stoper Wallace'ın sözleşmesi feshedildi ile ilgili etiketler Yeni Malatyaspor Wallace
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.