Malatya'da 5 gollü Fırtına! Trabzonspor deplasmanda Yeni Malatyaspor'a gol yağdırdı

Trabzonspor yeni sezona Fırtına gibi başladı... Avrupa'da turlayan Bordo-Mavililer, Süper Lig'in açılış maçında Yeni Malatyaspor'u deplasmanda 5 golle geçti. Abdullah Avcı'nın takımı AS Roma sınavı öncesi özgüven ve moral depoladı.

Sezonun ilk maçlarını UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Norveç'in Molde ekibiyle yapan ve adını play-off turuna yazdıran Trabzonspor, Süper Lig'e Yeni Malatyaspor deplasmanında başladı. Bordo-Mavililer zor geçmesi beklenen maçta ilk yarıda 4 gol buldu, maçı da 1-5 kazandı.

Trabzonspor perşembe günü Serie A devi AS Roma ve ünlü teknik direktörü Jose Mourinho'yu ağırlayacak.

Karadeniz ekibi maça adeta golle başladı. Yunan yıldız Tasos Bakasetas'ın 3'te attığı kafa golüyle 0-1 öne geçen Abdullah Avcı'nın takımı, 11'de Anthony Nwakaeme'yle farkı 2'ye çıkardı. Trabzonspor'un 3. golü "Beyin" lakaplı Nijeryalı forvetin pasında Gervinho'yla 29'da geldi. Fildişi Sahilli yıldız 3. resmi maçında Bordo-Mavili formayla ilk golünü attı.

Gervinho 42. dakikada ceza sahasına girdi, arka direğe kesti, bu kez de Marek Hamsik dar açıdan topu ağlara gönderdi ve ilk yarı Trabzonspor'un 1-4 üstünlüğüyle sona erdi. Slovak yıldız Bakasetas'ın ilk golünde asisti yapan isimdi. Bordo-Mavililer'in 5. golünü 66. dakikada penaltıdan Djaniny attı.

Şampiyonluk parolasıyla sezona giren Trabzonspor sezona müthiş bir başlangıç yaptı.

Malatya'da 5 gollü Fırtına! Trabzonspor deplasmanda Yeni Malatyaspor'a gol yağdırdı

Yeni Malatyaspor'un golü ise 32'de Adem Büyük'ten geldi. 34 yaşındaki santrfor geçen sezon Süper Lig'in en skorer yerli oyuncusu olmuştu. Tecrübeli santforun 86'da attığı gol VAR'dan döndü.

YENİ MALATYASPOR: Ertaç, Haddadi, Buğra, Mustafa, Aabid, Adem, Wallace, Mallan, Semih, Tetteh, Hafez

TRABZONSPOR: Uğurcan, Peres, Edgar IE, Vitor Hugo, İsmail, Berat, Marek Hamsik, Nwakaeme, Bakasetas, Gervinho, Djaniny

Malatya'da 5 gollü Fırtına! Trabzonspor deplasmanda Yeni Malatyaspor'a gol yağdırdı - Resim : 2

CORNELİUS İLK MAÇINA ÇIKTI

Trabzonspor'un yeni golcüsü Andreas Cornelius, maça 2. yarı başlarken Gervinho'nun yerine girdi. Bonservisini 5 milyon euro verilen 28 yaşındaki Danimarkalı santrfor 45 dakika sahada kaldı. Yıldız isim 90+1'de karşı karşıya pozisyonu kaçırdı.

Bordo-Mavililer'in bir diğer yeni transferi Dorukhan Toköz ile sakatlığı bulunan milli yıldızı Abdülkadir Ömür ise Malatya'ya götürülmedi.

Malatya'da 5 gollü Fırtına! Trabzonspor deplasmanda Yeni Malatyaspor'a gol yağdırdı ile ilgili etiketler Yeni Malatyaspor Trabzonspor Andreas Cornelius Anthony Nwakaeme Tasos Bakasetas Gervinho
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.