Başakşehir bu hafta da Malatya'da kayıp

Medipol Başakşehir'de puan kayıpları sürüyor. Turuncu-Lacivertliler ligde bu hafta da Yeni Malatyaspor engeline takıldı. Zorlu deplasmanda ilk yarıyı 0-1 önde tamamlayan son şampiyon, 1-1'lik sonuçla 2 puan daha bıraktı...

Süper Lig'in 11. haftasında Yeni Malatyaspor ile Medipol Başakşehir, Malatya'da 1-1 berabere kaldı. Hafta içi UEFA Şampiyonlar Ligi maçında RB Leipzig'e son dakikada yediği golle yenilen ve Avrupa defterini kapatan Turuncu-Lacivertliler, ligde puan kaybetmeye devam ediyor.

Sezona 4 maçta 1 puanla başlayan son şampiyon, ardından 4 maçlık galibiyet serisiyle toparlanmıştı. Bu süreçte bir de Manchester United zaferi yaşayan Okan Buruk'un takımı yine krize girdi.

Başakşehir bu hafta da Malatya'da kayıp

Malatya'da ilk yarıyı Giuliano'nun 45'te attığı golle 0-1 önde tamamlayan Başakşehir, 50'de Ponck'un kendi kalesine attığı golle skor avantajını yitirdi. Adem Büyük'ün golde katkısı büyük... Maçın geride kalan bölümlerinde bir türlü istediği oyunu sergileyemeyen Medipol Başakşehir, bu hafta da 2 puan kaybetti. Leipzig'e 3 gol atan İrfan Can Kahveci, Giuliano'nun golünde pası veren isimdi...

90+4'te Demba Ba mutlak golü kaçırdı. Malatya kalecisi Ertaç Özbir, Senegalli yıldıza geçit vermedi.

Başakşehir bu hafta da Malatya'da kayıp - Resim : 2

Medipol Başakşehir bu sonuçla puanını 15'e yükseltti. Son 3 lig maçında 2 puan toplayan İstanbul ekibi, 12. haftada Gaziantep FK'yı ağırlayacak.

Hamza Hamzaoğlu yönetimindeki Yeni Malatyaspor ise iç sahadaki yenilmezlik serisini sürdürdü. Bu sezon evinde oynadığı 5 maçı da kaybetmeyen Sarı-Siyahlılar, puanını 13'e yükseltti. Malatya haftaya Fenerbahçe'ye konuk olacak.

Başakşehir bu hafta da Malatya'da kayıp ile ilgili etiketler Yeni Malatyaspor Okan Buruk İrfan Can Kahveci Medipol Başakşehir Hamza Hamzaoğlu giuliano
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.