Hatayspor'un nokta transferleri kazandırmaya devam ediyor, son kurban Yeni Malatyaspor

Hatayspor'un yükselişi Malatya deplasmanında da sürdü... Transferlerde müthiş bir isabet yakalayan Akdeniz ekibi Yeni Malatyaspor'u deplasmanda 0-2 mağlup ederken son 6 maçta 5 galibiyete ulaştı. Malatya ekibinde ise İrfan Buz döneminin sonuna yaklaşıldı.

Süper Lig'in 8. haftasında Yeni Malatyaspor'a konuk olan Hatayspor, deplasmanda 3 puanı 0-2'lik skorla aldı. 4 maçlık galibiyet serisi geçen hafta Fenerbahçe yenilgisiyle sona eren Bordo-Beyazlılar, milli araya yeni bir serinin başlangıcıyla giriyor.

Hatayspor'un bu yaz Fas'ın Wydad FC takımında transfer ettiği Ayoub El Kaabi, 35'te attığı golle takımını 0-1 öne geçirdi. Akdeniz ekibinin Gürcü yıldızı Saba Lobzhanidze bu golle Süper Lig'de 3 gol, 4 asiste ulaştı. El Kaabi'nin ise 7 maçta 4 golü var.

İlk yarıyı bu golle önde tamamlayan Ömer Erdoğan'ın ekibi 70'te bu kez Mohammed Kamara ile golü buldu ve maçı 0-2 kazandı.

Son 6 maçın 5'ini kazanarak puanını 16 yapan Hatay ekibi, milli ara sonrası 9. haftada Gaziantep FK'yı ağırlayacak.

İRFAN BUZ GİDİCİ

Yeni Malatyaspor'da ise kötü gidişat sürüyor. Teknik direktör İrfan Buz yönetimindeki Malatya ekibi üst üste 5. yenilgisini alarak 6 puanda kaldı. Sarı-Siyahlılar bu sezon evinde oynadığı 5 maçın 4'ünü kazandı. Tribünler Buz'un istifasını istiyor. Milli aradan sonra Adana Demirspor'a konuk olacak olan Yeni Malatyaspor'un o maça hangi hocayla çıkacağı merak konusu...

Hatayspor'un nokta transferleri kazandırmaya devam ediyor, son kurban Yeni Malatyaspor
Saba Lobzhanidze

 

Hatayspor'un nokta transferleri kazandırmaya devam ediyor, son kurban Yeni Malatyaspor ile ilgili etiketler Hatayspor Yeni Malatyaspor ömer erdoğan irfan buz Ayoub El Kaabi Mohammed Kamara Saba Lobzhanidze
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.