Yeni Malatyaspor evinde Gençlerbirliği'ne galip

Yeni Malatyaspor evinde Gençlerbirliği'ni 2-1 mağlup etti. Sarı-Siyahlılar'a galibiyeti yeni transferlerinin attığı goller getirdi. Son 3 haftada 7 puan toplayan Hamza Hamzaoğlu'nun öğrencileri yükselişini sürdürürken, başkent ekibinde Nobre'nin koltuğu sallanmaya başladı.

Süper Lig'in 6. haftasında Gençlerbirliği'ni ağırlayan Yeni Malatyaspor 2-1 galip geldi. Maçın henüz 10. dakikasında Murat Yıldırım'ın attığı golle 0-1 geriye düşen Sarı-Siyahlılar, 24'te yeni transferlerden Semih Kaya'nın golüyle eşitliği sağladı.

İlk yarısı 1-1 biten maçın 53. dakikasında bir diğer yeni transfer Kubilay Kanatsızkuş sahneye çıktı ve skoru belirleyen gole imzasını attı: 2-1.

EVİNDE YENİLMİYOR

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun ekibi bu galibiyetle puanını 8'e yükseltti. Evinde oynadığı son 2 maçı da kazanan Yeni Malatyaspor, sezonun ilk iç saha maçında ise Göztepe'yle 1-1 berabere kalmıştı.

Mert Nobre yönetiminde istikrarsız bir görüntü sergileyen başkent ekibi ise 5 maçta 4 puan toplayabildi. Beşiktaş'ı deplasmanda mağlup ettikten sonra aynı görüntüye bir türlü bürünemeyen Kırmızı-Siyahlılar'da Nobre'nin koltuğu sallanıyor.

Yeni Malatyaspor 7. haftada Beşiktaş'a konuk olurken, Gençlerbirliği ise Gaziantep FK'yı ağırlayacak.

Yeni Malatyaspor evinde Gençlerbirliği'ne galip

Yeni Malatyaspor evinde Gençlerbirliği'ne galip ile ilgili etiketler Yeni Malatyaspor Gençlerbirliği Hamza Hamzaoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.