İrfan Buz'un Yeni Malatyaspor'u evinde Gaziantep FK'yı 2-0 mağlup etti

Süper Lig'in 3. haftasında Yeni Malatyaspor evinde Gaziantep FK'yı 2-0 mağlup etti. Sarı-Siyahlılar'da Adem Büyük ve Benjamin Tetteh gollerine Rayan Aabid asistlerine devam ediyor. Erol Bulut'un Gaziantep FK'sı ise milli araya galibiyetsiz giriyor.

Süper Lig'e evinde Trabzonspor'a 5-1 mağlup olarak başlayan Yeni Malatyaspor, milli takım arasına 2'de 2'yle giriyor. 3. haftada Gaziantep FK'yı ağırlayan Malatya ekibi 3 puanı 2-0'lık skorla aldı.

Sarı-Siyahlılar'a galibiyeti getiren golleri 45'te Adem Büyük, 68'de Adem Büyük'ün pasıyla Benjamin Tetteh attı. Ganalı golcü geçen hafta Göztepe deplasmanında attığı golle takımına 3 puanı getiren isimdi. 

Yeni Malatyaspor milli aradan sonra Beşiktaş'a konuk olacak. 3 maçta 1 puan toplayabilen ve son 2 haftada gol atamayan Erol Bulut'un takımı ise Antalyaspor'u ağırlayacak.

İrfan Buz'un Yeni Malatyaspor'u evinde Gaziantep FK'yı 2-0 mağlup etti

"ÇOK AKILLI BİR OYUNLA 2-0 KAZANDIK"

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, maçın basın toplantısında şunları söyledi:

"Özellikle geçen hafta alınan 3 puanın üzerine burada 3 puan almanın çok önem arz ettiğini düşünüyorum. Futbolcularımız bu hafta içerisinde yaptığımız çalışmaları harfiyen yerine getirdi, çok akıllı bir oyunla 2-0 kazandık. Çok önemli bir galibiyet aldık. Tebrik ediyorum takımımı, gerçekten her şeyini ortaya koydu. Taktiksel olarak da harfiyen her şeyi yerine getirdiler. Takımı tebrik ediyorum. 6 puan bizim için çok önemli. Milli maç arasında çalışmalarımıza devam edeceğiz. Oyun içerisinde eksiklerimiz yok mu, var tabii. Çalışmamız, daha iyi olmamız gerekiyor ancak bugünkü performans, özellikle mücadele anlamında çok iyiydi. Çok önemli, 2-0 net bir galibiyet aldık."

TETTEH SAKATLANDI

İrfan Buz, maçta sakatlanan Benjamin Tetteh'in durumuna ilişkin soruya, "Arka adalesinde batma oldu, üzüldük. Önümüze bakacağız. 1-2 gün içinde kanaması durduktan sonra MR'ına bakacağız. İnşallah çok fazla bir şeyi yoktur ama en az 3-4 hafta olmayacağını düşünüyoruz. Bizim için önemli ancak şunu da söylemem gerekiyor. Takım da çok önemli, takım olmak da çok önemli. Tetteh de onun çok önemli bir parçası. Önümüzdeki süreçte çalışarak bunu atlamamız gerekiyor. İnşallah fazla bir şeyi de yoktur." yanıtını verdi.

 
İrfan Buz'un Yeni Malatyaspor'u evinde Gaziantep FK'yı 2-0 mağlup etti ile ilgili etiketler Yeni Malatyaspor Gaziantep FK irfan buz adem büyük Benjamin Tetteh
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.