Galatasaray deplasmanda Yeni Malatyaspor'u 89'da devirdi

Galatasaray zorlu Malatya deplasmanında 3 puana tek golle ulaştı. Ryan Babel'in 89'da attığı golle galip gelen Sarı-Kırmızılılar, zirve yarışında kritik bir virajı kayıpsız döndü. Fatih Terim'in öğrencileri rakip sahadaki 2 maçlık kötü gidişata da son vermiş oldu.

Süper Lig'in 21. haftasında Yeni Malatyaspor ile deplasmanda karşılaşan Galatasaray, zorlu maçtan 3 puanı 89. dakika golü kazandı. Sarı-Kırmızılılar'a galibiyeti getiren golü Ryan Babel attı.

Evinde oynadığı son 2 maçta rakiplerine gol yağdıran ve 12 golle 2'de 2 yapan Sarı-Kırmızılılar dış sahadaki kötü gidişatı durdurmak istiyordu. Deplasmanda önce Konyaspor'a 4-3, ardından da Beşiktaş'a 2-0 mağlup olan Fatih Terim'in takımı, Malatya deplasmanında Ryan Babel'in füzesiyle 3 puana uzandı.

Sakatlıktan dönen ve Gençlerbirliği maçının en iyilerinden olan Sofiane Feghouli yeniden sakatlanarak oyuna devam edemedi. 26'da Cezayirli yıldızın yerine Emre Kılınç oyuna girdi.

Galatasaray deplasmanda Yeni Malatyaspor'u 89'da devirdi

İlk yarısı golsüz sona eren maçta Terim'in maçtan önce dile getirdiği semin problemi Galatasaray'ı zorladı. Tecrübeli çalıştırıcı, "Malatyaspor ciddi bir rakip, önemli bir engel. Son Kupa maçımız çok çekişmeli geçti burada. En büyük problemimiz saha olacak. Dışardan yeşil gibi duruyor ama içerden maalesef... Bizim gibi pasa dayalı takımlar için handikap" demişti.

Herkes maçın 0-0 biteceğini düşünürken Ryan Babel sahneye çıktı ve uzaktan harika bir golle takımını galibiyete taşıdı. Bu galibiyetle puanını 39'a yükselten Cim Bom, maç fazlasıyla zirveyle puan farkını 2'ye indirdi. Sarı-Kırmızılılar'ı önümüzdeki hafta Gaziantep FK deplasmanı bekliyor.

Üst üste 2 maç kazanarak Galatasaray karşısında çıkan Hamza Hamzaoğlu'nun takımı ise 27 puanda kaldı. Sarı-Siyahlılar haftaya Fatih Karagümrük'ü ağırlayacak.

YENİ MALATYASPOR: Abdulsamed, Hadebe, Semih, Wallace, Chebake, Hafez, Acquah, Youssouf, Adem, Kubilay, Umut

GALATASARAY: Muslera, Linnes, Donk, Marcao, Saracchi, Taylan, Belhanda, Emre Akbaba, Feghouli, Arda, Babel

Galatasaray deplasmanda Yeni Malatyaspor'u 89'da devirdi ile ilgili etiketler canlı yayın canlı izle link Yeni Malatyaspor Galatasaray Bein Sports 1 şifresiz canlı izle
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.