Galatasaray, Yeni Malatyaspor ile 1-1 berabere kaldı!

Süper Lig'de 5. hafta mücadelesinde Yeni Malatyaspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Karşılaşma karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.

Süper Lig Cemil Usta Sezonu 5. hafta maçında Yeni Malatyaspor, evinde Galatasaray'ı konuk etti.

Yeni Malatya Stadı'nda oynanan karşılaşmada Galatasaray 23. dakikada Ömer Bayram'ın asistinde Jean Michael Seri'nin attığı kafa golüyle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

İkinci yarıda sarı-kırmızılılar farkı açmak için rakip kaleye yüklenirken yakaladığı pozisyonlardan yararlanamadı. Yeni Malatyaspor'da 89. dakikada sahneye çıkan Guilherme attığı golle skora dengeyi getirdi.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca iki takımdan da sahadan 1'er puanla ayrıldı.

Bu sonuçla Galatasaray puanını 8'e, Btc Yeni Malatyaspor ise 7'ye yükseltti.

Maçın önemli anları...

YENİ MALATYASPOR 1 - 1 GALATASARAY

89' GOOL! Ceza sahasına gelen ortada top sağ tarafa sekti ve topla buluşan Guilherme sol ayağıyla sert ve düzgün vurarak skora dengeyi getirdi.

78' Galatasaray rakibini üçe bir yakaladı. Karşı karşıya kalan Babel pasını Lemina'ya verdi fakat savunma müdahale ederek vuruş izni vermedi. Seken topta Babel şutunu atmak istedi ancak savunma bir kez daha gole izin vermedi.

64' Ceza sahası dışından gelen sert şutu Muslera çok iyi uzanarak çıkardı. Seken topta Donald şansını denedi fakat bu sefer de savunma gole izin vermedi.

54' Muslera'nın uzun vuruşunda top savunma arkasına sekti ve Andone hareketlendi fakat kalesini zamanında terkeden Farnolle topu uzaklaştırmayı başardı.

İkinci yarı başladı...

İlk yarı sona erdi...

29' Seri'nin kullandığı köşe vuruşunun ardından seken top arka direğe açıldı ancak Marcao topu kaleye gönderemedi.

28' Seri, ceza sahasının hemen dışından arka direğe ortaladı. Babel'in uçarak yaptığı kafa vuruşunda Farnolle yine harika uzandı.

26' Ömer Bayram'ın sol kanattan kullandığı serbest vuruşta iyi yükselen Luyindama kafayı vurdu ancak soluna uzanan Farnolle çok güzel bir kurtarışla gole izin vermedi.

23' GOOL! Ömer Bayram, sol kanattan kale sahasına güzel bir orta yaptı ve iyi yükselen Seri yakın mesafeden yaptığı kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi.

10' Galatasaray savunmasının arkasına atılan topta Donald çaprazdan ceza sahasına girdi ve çok sert vurdu ancak top üstten dışarı gitti.

İlk düdük çaldı ve maç başladı...

İLK 11'LER...

Yeni Malatyaspor: Farnolle, Hadebe, Robin, Chalali, Erkan, Murat, Acquah, Eren, Guilherme, Donald, Jahovic

Galatasaray: Muslera, Şener, Luyindama, Marcao, Nagatomo, Nzonzi, Seri, Ömer Bayram, Adem, Babel, Andone

 

Galatasaray, Yeni Malatyaspor ile 1-1 berabere kaldı! ile ilgili etiketler Galatasaray Süper Lig Yeni Malatyaspor
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.