Yeni Malatyaspor - Beşiktaş maçı öncesi şok sakatlık!

Süper Lig'de bu akşam oynanacak Yeni Malatyaspor-Beşiktaş karşılaşması öncesinde ev sahibi ekipte sakatlığı bulunan Aboubakar Kamara maç kadrosundan çıkarıldı.

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında bu akşam oynanacak Yeni Malatyaspor-Beşiktaş karşılaşması öncesinde ev sahibi ekipte Aboubakar Kamara şoku yaşanıyor.

Devre arası transferinde Fulham'dan kiralık olarak kadroya katılan yıldız futbolcu, hafta içi gerçekleştirilen antrenmanda ayağına darbe almıştı.

Ayağı şişen golcü oyuncu sağlık ekibi tarafından dinlendirilirken, maç öncesi yapılan son kontrollerin ardından teknik ekip tarafından kadrodan çıkarıldı.

Sarı-Kırmızılı kulüpte geçen hafta sakatlanan Bifouma, bu maçta cezalı olan kaleci Farnolle'ün ardından Kamara'nın da yokluğu, zorlu Beşiktaş maçı öncesi teknik heyeti sıkıntıya soktu.

Yeni Malatyaspor - Beşiktaş maçı öncesi şok sakatlık! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.