Yeni Malatyaspor Benjamin Tetteh transferini bitirdi

Yeni Malatyaspor, geçen sene Galatasaray'ın ısrarla istediği Sparta Prag'ın forvet oyuncusu Benjamin Tetteh'i kadrosuna kattı.

Süper Lig'de Yeni Malatyaspor, transferde flaş bir ismi kadrosuna kattı. Malatya ekibi, geçen sezon Galatasaray'ın uzun süre transfer etmek istediği Benjamin Tetteh ile prensipte anlaştı.

beIN Sports'un haberine göre Yeni Malatyaspor, prensip anlaşmasına vardığı Benjamin Tetteh'i bugün Türkiye'ye getiriyor.

UZUN SÜRE İSMİ GALATASARAY İLE ANILMIŞTI

Sparta Prag forması giyen 23 yaşındaki Ganalı forvet, geçen sene transfer döneminde uzun süre Galatasaray'ın listesinde yer almış ancak transfer gerçekleşmemişti.

1.93'lük boyu ile dikkat çeken Ganalı golcü'nün kısa süre içinde Yeni Malatyaspor ile sözleşme imzalaması bekleniyor.

Yeni Malatyaspor Benjamin Tetteh transferini bitirdi ile ilgili etiketler Yeni Malatyaspor Transfer futbol Benjamin Tetteh
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.