Yeni Malatyaspor'un 'Gücü' yerinde...

Yeni Malatyaspor evinde Alanyaspor'dan sonra Ankaragücü'nü de devirerek alt gruptan kopmak adına kritik bir galibiyete imza attı. Sarı-Siyahlılar'ın tecrübeli golcüsü Adem Büyük, Süper Lig'de 13 gole ulaşırken, Ankaragücü'nün 5 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi.

Süper Lig'in 37. haftasında Ankaragücü'nü ağırlayan Yeni Malatyaspor, 3 puanı 2-1'lik skorla hanesine yazdırarak rahat bir nefes aldı. Doğu Anadolu ekibine galibiyeti getiren golleri Adem Büyük ile Benjamin Tetteh kaydetti.

Geçen hafta Erzurum deplasmanında 90+6'da yediği golle mağlup olan teknik direktör İrfan Buz yönetimindeki Malatya ekibi, düşme hattına bir adım daha yaklaşmıştı. Mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı maçta ilk yarıyı golsüz eşitlikle geçen Sarı-Siyahlılar, 55'te golü buldu. Karim Hafez'in ortasında topu kafayla ağlara gönderen Adem Büyük, takımı 1-0 öne geçirdi. 4 maçlık suskunluğunu bozan 33 yaşındaki forvet, 30 maçta 13 gol, 3 asist üretterek kariyerinin en golcü sezonuna ulaştı.

Ankaragücü'nde 61'de oyuna giren Geraldo, 66'da direkt kırmızı kart gördü. Benjamin Tetteh 77'de skoru 2-0 yaptı. Tabelayı belirleyen gol 90+3'te John Pantsil'den geldi: 2-1. Ganalı forvet Beşiktaş'a 2 gol atmıştı.

Yeni Malatyaspor'un 'Gücü' yerinde...

Bu galibiyetle puanını 40 yapan Yeni Malatyaspor, 38 puanda kalan Ankaragücü'nü geride bıraktı. İç sahada 4 maçtır bileği bükülmeyen İrfan Buz'un takımı evinde üst üste 2. galibiyetini aldı.

Hikmet Karaman yönetimindeki Ankaragücü ise 5 maçlık yenilmezlik serisini kaybetti. Başkentin Sarı-Lacivertli ekibi 38. haftada Gaziantep FK'yı ağırlayacak. Malatya ise Sivas deplasmanında...

Yeni Malatyaspor'un 'Gücü' yerinde... ile ilgili etiketler Yeni Malatyaspor Ankaragücü Hikmet Karaman adem büyük irfan buz Benjamin Tetteh
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.