Yeni komplo teorisi... İstanbul'daki sinekler, Bill Gates'in "katil sivrisinekleri" mi?

İstanbul'da bu yaz giderek artan sivrisinek sorunu konusunda oklar Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İBB'yi gösteriyor... Ancak sivrisinek krizi altında "buzağı" arayan bir isim de var! Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak İstanbul'u saran sivrisinekler hakkında Bill Gates'e uzanan yeni bir komplo teorisi ortaya attı...

Kenevir, koronavirüs, 5G, çip derken Yeni Akit Gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak şimdi de sivrisinekler hakkında yeni bir komplo teorisi ortaya attı!

İstanbul'da özellikle çocukların vücutlarında yara oluşmasına neden olan sivrisinekler birçok ilçede görülmeye başladı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi bu konuda yeterli ilaçlama çalışması yapmamakla eleştirilirken, İBB'nin sadece SMS ile sivrisinek uyarısında bulunması tepki topladı.

Ancak kentte İBB'nin ihmal zinciri ile büyüyen sivrisinek sorununa, Yeni Akit'ten Abdurrahman Dilipak çok farklı bir "bakış açısı" getirdi.

Kamuoyunun komplo teorileri ile tanıdığı ve pandemi sürecinde Delta varyantı nedeniyle "4. dalga" endişesi yaşanırken bile aşı karşıtlığının bayraktarlığından geri adım atmayan Dilipak, sivrisinek sorununu da bir komplo teorisine bağladı.

Abdurrahman Dilipak, ABD'li iş adamı Bill Gates'in sözde "katil sivrisinekleri" ile İstanbul'daki sivrisinek krizi arasında bir paralellik kurarak şu ifadeleri paylaştı;

"Çözüm Bill Gates'in geni ile oynanmış, kendi soyunu yok etmeye programlanmış katil sivrisineklerini ülkemize ithal etmek mi! Ölümü göster, hastalığa razı et. Mikrobu yay, ilacını sat."

Yeni komplo teorisi... İstanbul'daki sinekler, Bill Gates'in "katil sivrisinekleri" mi? ile ilgili etiketler Abdurrahman Dilipak Sivrisinek İstanbul bill gates
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.