Yeni kız arkadaşına sevgisini ispatlamak için eski sevgilisini öldürdü

Rusya'nın Novosibirsk Oblast bölgesinde yaşayan 19 yaşındaki erkek öğrenci Alexey Petrov, yeni kız arkadaşına sevgisini göstermek için eski kız arkadaşını bıçaklayarak öldürdü.

Petrov, 19 yaşındaki eski kız arkadaşı Ekaterina Ivanovna ile ilişkisini bitirdikten sonra 20 yaşındaki Anastasia Pospelova ile aşk yaşamaya başladı. Petrov ve yeni kız arkadaşı arasında sürekli eski kız arkadaşı yüzünden tartışma çıkmaya başladı. Bunun üzerine Petrov, yeni kız arkadaşına sevgi ve bağlılığını ispat etmek için eski kız arkadaşı Ekaterina öldürmeye karar verdikten sonra yeni kız arkadaşı ile beraber cinayet planları kurmaya başladı.

Yeni kız arkadaşına sevgisini ispatlamak için eski sevgilisini öldürdü

ŞEYTANİ PLAN

Petrov ve yeni kız arkadaşı Anastasia, Petrov'un eski kız arkadaşını pikniğe davet edip piknikte alkol vererek sarhoş olmasını sağladıktan sonra öldürmeyi planladı. Piknikte Ekaterina, alkol almasına rağmen sarhoş olmayınca Petrov, eline aldığı bıçağıEkaterina'nın boynuna sapladı.

KAÇMAYI BAŞARSA DA TEKRAR YAKALANDI

Bu sırada kaçmaması için yeni kız arkadaşı Ekaterina'yı tuttu. Ekaterina, kanlar içinde kaçmayı başarıp bir arkadaşını arayıp eski erkek arkadaşının kendisini bıçaklayarak öldürmeye çalıştığını söyledi. Bu sıra Petrov ve kız arkadaşı kendisini tekrar yakalamayı başladılar.

Yeni kız arkadaşına sevgisini ispatlamak için eski sevgilisini öldürdü - Resim : 2

YAKALANIP TUTUKLANDILAR

Petrov, kalbine vurduğu bıçak darbesi ile Ekaterina'yı öldürdü. Ekaterina'nın polisi arması üzerine polisin yaptığı çalışma sonrası Petrov ve kız arkadaşı gözaltına alınıp tutuklandı. Cinayeti itiraf eden Petrov ve kız arkadaşı suçlu bulunmaları halinde 15 yıl hapis cezası alacaklar.

Yeni kız arkadaşına sevgisini ispatlamak için eski sevgilisini öldürdü ile ilgili etiketler Sevgili Rusya eski sevgili
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.