Yeni kaos planının kodları!

SuperHaber yazarı Ceyhun Bozkurt ve SuperHaber YouTube kanalı Genel Koordinatörü Barış Özkan ile ‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle yayında...

Gündemin sıcak başlıklarının konuşulduğu ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, camilere yönelik provokasyonlar, İstanbul'da iki kiliseye yönelik saldırılar ve yalan haberler üzerinden oluşturulmak istenen kargaşa ortamının arka planını konuşuldu. 

Bir süredir dikkat çekici bir hareketlilik olduğunu vurgulayan SuperHaber yazarı Ceyhun Bozkurt, "12 Eylül'ü, kumpas süreçlerini, 15 Temmuz öncesini hatırlayacak olursak görüyoruz ki toplumlar önce karşı karşıya getirilerek, gerilmeye çalışılır. Yıkılmak istenen gücün altı boşaltılmaya çalışılır. Şimdilerde de cami provokasyonları, kiliselere saldırılar, Dink Vakfı'na yönelik tehdit, Kürtçe şarkı dinlediği için öldürüldü yalanı gibi başlıkları birden bire arka arkaya görmeye başladık. Dahası milletvekili sıfatı taşıyan bazılarının provokasyonlarına şahit oluyoruz. Organize bir hareket var" diye konuştu.

ATATÜRKÇÜLERE UYARI

Yeni kurulan partilerin söylemlerini değerlendirdiğinde bunların da sürecin bir parçası olduğunu düşündüğünü belirten Bozkurt, "Atatürkçüler'e seslenmek istiyorum; kumpasları hatırlayın. Bu adamlar o dönemin adamları. Bunların mı önünü açmak istiyorsunuz? İktidar karşıtlığı bu kadar gözünüzü köreltmesin" dedi.

‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle SuperHaber YouTube kanalında yayında…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Yeni kaos planının kodları! ile ilgili etiketler 15 Temmuz YouTube Ceyhun Bozkurt Haberin Olsun 12 Eylül Barış Özkan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.