Yeni imajıyla tanınmaz hale geldi!

Kısa bir süre içerisinde 22 kilo vererek değişimiyle hayranlarını şoke eden ünlü sanatçı Deniz Seki, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı fotoğrafla ağızları açık bıraktı. Hayranları, ünlü sanatçının fotoğrafına, "Bu kim? Deniz Seki nerede?" yorumunu yaptı.

Ünlü sanatçı Deniz Seki, son dönemlerde 2,5 ayda verdiği 22 kiloyla adından söz ettiriyor. 36 bedene inen Seki, verdiği kiloların yanı sıra yüzüne yaptırdığı estetiklerle de magazin gündemine bomba gibi düştü.

"BU KİM, DENİZ SEKİ NEREDE?"

Instagram hesabından yayınladığı pozlarla bambaşka biri gibi görünen Seki, son olarak siyah mini elbiseli pozunu paylaştı. Yüzündeki değişimle başka gibi görünen Seki için "Photoshopu fazla abartmışsın" ve "Bu kim Deniz Seki nerede?" yorumları yapıldı.

Yeni imajıyla tanınmaz hale geldi!

Diğer taraftan, Seki'nin gönderisine Yonca Evcimik, Gonca Vuslateri, Nilgün Belgün gibi ünlü isimler de yorum yaptı. Deniz Seki'nin yeni görüntüsünü çok beğenen usta sanatçı Nilgün Belgün "Waww" yorumunu yaparken Gonca Vuslateri de "İşte bu" dedi.

DENİZ SEKİ HAKKINDA

1 Temmuz 1970 yılında dünyaya gelen ünlü sanatçı Deniz Seki,   ilkokulu Maçka Süheyla Artam'da, orta ve lise eğitimini de yatılı olarak Çamlıca Kız Lisesi'nde aldı. Okulu bitirdikten sonra, TRT İstanbul televizyonundaki sunuculuk sınavlarına katılarak sunuculuk yapmaya başkadı.  1993 yılında Melih Kibar ile tanışan Seki, Kenan Doğulu, İzel, Yaşar, Emel Müftüoğlu, Ege, Ferda Anıl Yarkın ve Zuhal Olcay gibi sanatçılara vokalistlik yapmıştır.

1995 senesinde, Pop-Show 95 yarışmasına katılan Seki kendi yazdığı şarkı ile birinciliği elde etmiş, 9 Nisan 1997 tarihinde ilk albümü söz ve müziği Yıldız Tilbe'ye ait olan Hiç Kimse Değilim yayınlanmıştır. 2 Aralık 1999 tarihinde, söz ve müziklerinin birçoğu kendisine ait olan Anlattım isimli albümü yayınlandı.

Yeni imajıyla tanınmaz hale geldi! ile ilgili etiketler Deniz Seki estetik Sosyal Medya Instagram
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.