Yeni İbrahim Tatlıeses Muştak Avcı'yı dinle! Nereli? İşte o performansı....

Yeni İbo'nun performansı sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Sosyal medyada yer alan video herkes tarafından araştırılıyor. Türkmen inşaat işçisi Muştak Avcı Irak'tan 3 yıl önce Türkiye'ye geldi. Avcı'nın performansı ve yaşamı internette merak edilen konular arasında bulunuyor. İşte Yeni İbo Muştak Avcı'nın performansını dinle! Peki Muştak Avcı kimdir? Detaylar haberimizde...

Yeni İbo Muştak Avcı'nın performansını dinle! Türkmen inşaat işçisi Muştak Avcı sosyal medyada yer alan video ile adından söz ettiriyor. İbrahim Tatlıses'e benzerliği ile dikkat çeken Avcı, " Yeni İbo" olarak adlandırılıyor. Yeni İbo'nun performansı ise herkes tarafından araştırılıyor. İşte Yeni İbo Muştak Avcı'nın performansını dinle! Merak edilen detaylar haberimizde...

Yeni İbrahim Tatlıeses Muştak Avcı'yı dinle! Nereli? İşte o performansı....

Sosyal medyada bir video ile fenomen olan Türkmen inşaat işçisi Muştak Avcı Irak'tan 3 yıl önce Türkiye'ye geldi. İbrahim Tatlıses'e benzerliği ile dikkat çeken Avcı, " Yeni İbo" olarak adlandırılıyor. Muştak Avcı, Habertürk TV'ye konuk olarak katıldı.

Sesi ile kısa sürede sosyal medyada dikkat çeken Muştak Avcı, düğün ve gazinolarda şarkı söyleyip geçimini sağlıyor. Avcı, 2.5 yıl önce videoya çekilen türküyle gönüllere taht kurdu.

İbrahim Tatlıses'i çok sevdiğini belirten Türkmen inşaat işçisi, "İbrahim Tatlıses'i dinleyerek büyüdüm." dedi. İbrahim Tatlıses'in adını duyurmasını sağlayan "Ayağında Kundura" şarkısını Avcı, Habertürk ekranlarında canlı canlı söyledi.

Yeni İbrahim Tatlıeses Muştak Avcı'yı dinle! Nereli? İşte o performansı.... - Resim : 2

Yeni İbo olarak adlandırılan Muştak Avcı, ses yarışmalarına başvurduğunu ancak eleme turunu geçemediğini belirtti.

Türkmen inşaat işçisi ,Haluk Levenet'ten teklif aldığını ama daha ulaşamadığını ifade etti.

Yeni İbrahim Tatlıeses Muştak Avcı'yı dinle! Nereli? İşte o performansı.... ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.