Yeni Hayat yeni bölüm hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor?

Yeni Hayat dizisi yeni bölüm hangi günler yayınlanıyor? Başrollerinde Serkan Çayoğlu ile Melisa Aslı Pamuk’un oynadığı Yeni Hayat dizisi Kanal D ekranlarında başlıyor. İzleyenler Yeni Hayat hangi günler yayınlanıyor sorusunu soruyor. Peki, Yeni Hayat saat kaçta başlıyor? İşte detaylar.

Yeni Hayat yeni bölüm hangi günler yayınlanıyor? Kanal D ekranlarının yeni dizisi Yeni Hayat izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor. Hikayesini Elif Usman’ın yazdığı, yönetmenliğini Başak Soysal ve Cem Özüduru yaptığı, yapımcılığını ise Karga Seven Türkiye’den Ömer Özgüner ve Ümmü Burhan üstlendiği dizi şimdiden büyük bir heyecanla bekleniyor. Peki, Yeni Hayat saat kaçta başlıyor?

YENİ HAYAT HANGİ GÜNLER YAYINLANIYOR?

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Yeni Hayat, Perşembe günleri yayınlanıyor ve saat 20.00’da başlıyor. Bu hafta da 29 Ekim Perşembe akşamında Yeni Hayat dizisinin 9. bölümü Kanal D ekranlarında yayınlanıyor.

Yeni Hayat yeni bölüm hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor?

Başrollerinde Serkan Çayoğlu, Melisa Aslı Pamuk, Tayanç Ayaydın ve Nilperi Şahinkaya’nın yer aldığı Yeni Hayat, korumalığını yaptığı kadına aşık olan eski özel harekatçının imkansız aşkını konu ediniyor. Şahin ve Karatan ailelerinin yollarının kesişmesi ile yaşanan olayları ele alan Yeni Hayat dizisi, eski bir bordo bereli olan Adem Şahin karakterine, Nilperi Şahinkaya Adem’in eşi Nevin’e, küçük oyuncu Nisa Sofya Aksongur ise çiftin kızları Ece karakterine hayat veriyor.

Yeni Hayat yeni bölüm hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor? - Resim : 2

Karatan ailesinin üyelerini ise Melisa Aslı Pamuk, Tayanç Ayaydın ve İpek Filiz Yazıcı canlandırıyor. Ayaydın zengin iş insanı Timur Karatan’ı canlandırırken eşi Yasemin rolünde Pamuk, ilk evliliğinden kızı Gökçe Karatan karakterinde ise Yazıcı izleyicinin karşısına çıkıyor.

Yeni Hayat yeni bölüm hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor? ile ilgili etiketler yeni hayat
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.