Yeni Hayat dizisi final mi yaptı? Bitti mi?

Yeni Hayat dizisi final mi yaptı? Kanal D ekranlarının yeni sezon dizilerinden biri olan Yeni Hayat için bir son dakika açıklaması geldi. Yeni Hayat bitti mi? İşte detaylar...

Yeni Hayat dizisi final mi yapıyor? Kanal D ekranlarında ilk bölümleri ile oldukça beğenilen Yeni Hayat dizisi hakkında şok bir karar alındı. Son olarak 7. bölümü yayınlanan ve başrollerinde Serkan Çayoğlu, Melisa Aslı Pamuk, Tayanç Ayaydın ve Nilperi Şahinkaya gibi isimlerin yer aldığı Yeni Hayat dizisinin final yapacağı iddia edildi. Peki, Yeni Hayat dizisi bitiyor mu?

Son reytinglerde akabinde yine de az da olsa şans verilmesi beklenen dizinin yayın hayatının çok uzun olmayacağı ifade edildi.

YENİ HAYAT DİZİSİ FİNAL Mİ YAPTI?

Büyük çaba ve emeklerle hazırlanan dizinin birkaç bölüm sonra ekranlara veda ederek final yapacağı iddia edildi. Her sezon başında bazı dizilerin başına gelen bu sefer de Yeni Hayat dizisinin başına gelmiş oldu. Mucize Doktor ve Bir Zamanlar Çukurova gibi iki diziye rakip olamayan Yeni Hayat dizisinin final kararını Gazeteci Birsen Altuntaş, sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

Yeni Hayat dizisinin 9. bölüm ile 29 Ekim 2020 Perşembe akşamında final yapacağı resmen açıklandı.

Yeni Hayat dizisi final mi yaptı? Bitti mi?

Yeni Hayat dizisinin son gelen haberler doğrultusunda 8. bölümü ile final yaparak ekranlara veda edeceği ifade edildi.

Yeni Hayat dizisi final mi yaptı? Bitti mi? ile ilgili etiketler yeni hayat Yeni Hayat final Yeni Hayat 9. bölüm fragmanı
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.