Yeni Hayat 8. bölüm full izle!

Yeni Hayat 8. bölüm full izle! Yeni Hayat 8. bölüm izle bağlantısı tek parça halinde Youtube'de. 22 Ekim Perşembe akşamında Yeni Hayat 8. bölüm tek parça olarak Kanal D'den izlenebilecek.

Yeni Hayat 8. bölüm izle linki araştırılıyor. Başrollerinde Melisa Aslı Pamuk’un oynadığı Yeni Hayat dizisinin 8. son bölümü 22 Ekim Perşembe akşamında Kanal D ekranlarında yayınlanıyor.

Yeni Hayat 8. son bölümünde; Adem ile Yasemin’i birlikte gören Nevin, kıskançlık krizine girerek tüm gördüklerini Timur’a anlatır. Bu olaydan haberi olan Yasemin ise evden kaçmaya karar vererek Adem’in kendisine yardım etmesini ister.

YENİ HAYAT 8. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Adem ile Yasemin’in yakınlaşması Nevin’i çileden çıkarmıştır. Adem ne kadar da Nevin’e durumu açıklamaya çalışsa da başarılı olamaz. Tam da bu esnada Timur’un Yasemin’e imzalattığı boşanma belgelerinden artık Yasemin’in de haberi olur. Yasemin oldukça şaşkındır. Çünkü Timur, bütün mal varlığını Yasemin’e bırakmıştır.

Yeni Hayat 8. bölüm full izle!

Bu durumdan şüphelenen Yasemin, Adem’i korumak adına her şeyi yapar. Nevin ise içerisindeki kıskançlığını bastıramayarak Timur’a giderek Adem ile Yasemin’in birlikte olduğunu söyler. Yasemin boşanma gerçekleştiği için evden kaçmaya kalkacağından Adem’den yardım ister. Adem de bunu kabul etmek durumunda kalır.

Yeni Hayat 8. bölüm full izle! ile ilgili etiketler yeni hayat Yeni Hayat 8. bölüm Yeni Hayat son bölüm Yeni Hayat 22 Ekim

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.