Yeni Hayat 7. Bölüm izle

Yeni Hayat 7. Bölüm full izle! Yeni Hayat 7. Bölüm izle linki full tek parça halinde Kanal D ve YouTube’de. Peki, Yeni Hayat 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar…

Yeni Hayat 7. Bölüm izle! Başrollerinde Melisa Aslı Pamuk'un oynadığı Yeni Hayat 7. Bölüm full izle linki tek parça halinde YouTube üzerinden izlenebilecek. Peki, Yeni Hayat 7. Bölümünde neler yaşanacak? Detaylar haberimizde…

YENİ HAYAT 7. BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Timur’a karşı güçlerini birleştirirken ilişkilerini de farklı bir boyuta taşıyan Adem ile Yasemin, yeni planlar yapmak istemektedir. Bu sırada Timur’un yeni ortağı belli olmuştur. Yasemin Timur’la birlikte katıldığı yemekte yeni ortağın kim olduğunu görünce yapılan tüm planlar da suya düşer.

Yeni Hayat 7. Bölüm izle

Yeni ortak Yasemin’e Adem’den uzak durmasını söyler. Adem de bu durumdan rahatsız olmuştur. İşin arkasında kimlerin olduğunu araştırmak için Rasim’le stratejilerini değiştirmeye karar verirler. Bu sırada Nevin, Ferda konusunda artık iyice köşeye sıkışmıştır. Kendi başına karanlık bir plan yapar. Bu planla istemediği bir şey yapmak zorunda kalacak ve her şey daha da kötüleşecektir. Timur Bekir’le Abdullah’ın ölümünden zarar görmemek için yeni hamleler yaparken, çember Adem ve Yasemin için daralmaktadır.

YENİ HAYAT 7. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Yeni Hayat 7. Bölüm izle ile ilgili etiketler yeni hayat Yeni Hayat 7. Bölüm izle Yeni Hayat son bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.