Yeni Hayat 5. Bölüm Full izle

Yeni Hayat 5. Bölüm Full izle 1 Ekim 2020 tarihli Kanal D dizisi son bölümü full hd halinde Yeni Hayat tek parça izleme linki haberimizde.

Yeni Hayat 5. Bölüm Full izle! Başrollerinde Serkan Çayoğlu ile Melisa Aslı Pamuk’un oynadığı Yeni Hayat dizisi 5. Bölüm ile 1 Ekim Perşembe akşamında Kanal D ekranlarında olacak. Dizi bitiminde Yeni Hayat 5. Bölümü ile YouTube platformunda yayında olacak.

Yeni Hayat son bölümünde; Adem ile Yasemin’in telefonlarına gelen şantaj mesajları sonrasında araştırmalar derinleştirilir. Bunun yanında Adem ile Timur’da boş durmayarak Yasemin’i kaçıranların peşindedir.

Yeni Hayat 5. Bölüm Full izle

Yasemin ile Adem’in telefonlarına gelen şantaj mesajları ortalığı karıştırır. Adem’de Timur ile birlik olarak Yasemin’i kaçıranların peşlerine düşerken Yasemin’de şantaj mesajını kimin gönderdiği ile meşguldür. Fatma ise bu konuda ona yardım etmektedir.

Tüm bunlar yaşanmaya devam ederken Adem ile Yasemin, kendileri için daha önceden hazırlanan konferans için başka bir şehre giderler. Bu durum Adem ile Yasemin’in birbirlerini daha iyi tanımaları adına iyi bir fırsat olacaktır. Ancak herkesi bekleyen bir sürpriz de vardır.

YENİ HAYAT 5. BÖLÜM İZLEME İÇİN TIKLAYINIZ

Yeni Hayat 5. Bölüm Full izle ile ilgili etiketler yeni hayat Yeni Hayat 5. bölüm Yeni Hayat son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.