Yeni Hayat 4. bölüm full izle!

Yeni Hayat 4. Bölüm full izle! Yeni Hayat 4. Bölüm izle bağlantısı full tek parça halinde Kanal D’de. Peki, Yeni Hayat 5. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar…

Yeni Hayat 4. Bölüm izle! Başrollerinde Melisa Aslı Pamuk'un oynadığı Yeni Hayat 4. Bölüm full izle linki tek parça halinde YouTube üzerinden izlenebilecek. Peki, Yeni Hayat 4. Bölümünde neler yaşanacak? Detaylar haberimizde…

YENİ HAYAT 4. BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yasemin’in kaçırılmış olması herkesi harekete geçirir. Timur ne olursa olsun karısını kurtaracaktır. Gereken yardımı ve desteği Adem’den talep eder. Adem kaçırılmadaki tüm şüphelerine rağmen bu durumu Timur’un güvenini kazanıp, yerini sağlamlaştırmak ve sonrasında da onun karanlık işlerini çözebileceği bir fırsat olarak görür. Tüm bunlar yaşanırken Yasemin ona hazırlanan kötü sondan habersiz yeni hayatına bir adım daha yaklaştığını düşünmektedir.

Yeni Hayat 4. bölüm full izle!

Yasemin ölümle yüzleştiğinde kurtarıcısı bir kez daha Adem olur. Ancak kurşunların hedefinden kurtulamaz. Yasemin bu olayla ilk kez kalbini Adem’e açar ve Adem Timur’un gerçek yüzüyle tanışır. Peki şimdi ne olacaktır? Adem Yasemin’i korumak zorundadır üstelik de kocasından. Tüm bu kaosun ortasında, Adem ve Yasemin telefonlarına gelen bir fotoğrafla şok olurlar. Üstelik aynı mesaj başka birine daha gitmiştir.

YENİ HAYAT 4. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yeni Hayat 4. bölüm full izle! ile ilgili etiketler yeni hayat Yeni Hayat 4. bölüm Yeni Hayat son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.