Yeni Hayat 2. bölüm full izle!

Yeni Hayat 2. Bölüm full izle! Yeni Hayat 2. Bölüm izle bağlantısı full tek parça halinde Kanal D'de. Peki, Yeni Hayat son bölümünde neler yaşandı? İşte detaylar…

Yeni Hayat 2. Bölüm izle! Başrollerinde Serkan Çayoğlu ile Melisa Aslı Pamuk’un oynadığı Yeni Hayat 2. Bölüm full izle linki tek parça halinde YouTube üzerinden izlenebilecek. Peki, Yeni Hayat 2. Bölümünde neler yaşanacak? Detaylar haberimizde…

YENİ HAYAT 2. BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Adem, planlar kuran Yasemin’in Timur’dan kurtulmak adına olan bütün detaylarını çözmeye çalışmaktadır. Bu süreç boyunca Yasemin daha da sık hata yaparak açık verecek ve kuşkuların hedefi haline gelecektir. Timur’un baskıcı tavırları sonrasında Yasemin iyice köşeye sıkışacaktır.

Yeni Hayat 2. bölüm full izle!

Nevin’de diğer bir taraftan Adem ve yeni işi ile ilgili sorular sormaya başlamıştır. Maddi anlamda rahat edeceklerini düşünürken kocası Adem’i kıskanmaya başlayacağını hesaba katmamıştı. Zaman biraz daha ilerledikçe Yasemin’in kaçış planındaki en büyük engelin aslında Adem olduğu ortaya çıkar. Kunduzi ise bu engeli ortadan kaldırmak adına Adem’e kızı Ece ile bir mesaj yollar. Yasemin son bir hamlede daha bulunarak Adem’i bambaşka bir hayatın içerisine sürükler.

YENİ HAYAT 2. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yeni Hayat 2. bölüm full izle! ile ilgili etiketler yeni hayat Yeni Hayat 2. bölüm Yeni Hayat son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.