Yeni Hayat 1. bölüm izle

Yeni Hayat 1. bölüm izle! Kanal D ekranlarının yeni dizisi Yeni Hayat 1. bölüm full izlemek için tek parça linkinden faydalanabilirsiniz. İşte Yeni Hayat 1. bölüm full izle linki.

Yeni Hayat 1. bölüm ile yayına giriyor. Başrollerinde Serkan Çayoğlu ile Melisa Aslı Pamuk’un oynadığı Yeni Hayat dizisi 1. bölüm ile 3 Eylül 2020 Perşembe akşamında saat 20.00’da Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlıyor. Yeni Hayat 1. bölüm izlemek için haberimizdeki bağlantı linki dizi bitiminde paylaşılıyor.

Yeni Hayat ilk bölümünde; hem zengin hem de saygın bir iş insanı olan Timur’un genç eşi Yasemin’i korumak adına işe başlayan Adem, olayların seyrini bir anda değiştiriyor.

YENİ HAYAT 1. BÖLÜM ÖZETİ

Özel Kuvvetler’den ayrılan Yüzbaşı Adem, karısı Nevin ve küçük kızları Ece ile birlikte mutlu bir hayat sürmektedir. Tek problemleri ise Adem’in uzun zamandır işsiz olmasıdır. Ancak yakın arkadaşlar Bekir, Adem’e bir iş bulunca bir anda tüm hayatları değişir.

Yeni Hayat 1. bölüm izle

Adem, yeni işinde zengin ve saygın bir iş adamı olan Timur'un genç eşi Yasemin’i koruyacaktır. Adem için bu iş bir çocuk oyuncağıdır. Nevin ise yaşananlar sonrasında oldukça sevinçlidir. Adem iş teklifini kabul ederek ailesi ile beraber bambaşka bir hayatın içerisine atılır.

Timur’un karanlık hayatı ve Yasemin’in sakladığı sırlar her iki taraf içinde yeni maceraların kapısını aralayacaktır. Adem, bir yandan ailesi diğer yanda da korumakla yükümlü olduğu iki kadın arasında büyük bir mücadele verir.

YENİ HAYAT 1. BÖLÜM İZLE İÇİN TIKLAYINIZ

Yeni Hayat 1. bölüm izle ile ilgili etiketler yeni hayat Yeni Hayat 1. bölüm Yeni Hayat son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.