Yeni Havuç'u bakın nereden tanıyormuşuz!

Günlerdir gündemden düşmeyen Çocuklar Duymasın'ın yeni Havuç'u Baran Erdoğan'ın daha önce Kenan Doğulu'nun klibinde bir kuzuyu oynadığı ortaya çıktı.

Kanal D’nin sevilen dizisi “Çocuklar Duymasın” fenomen karakterine kavuşuyor. Dizinin efsane Havuç’u bu pazardan itibaren yeniden izleyici karşısında olacak.

Ancak yıllarca Furkan Kızılay’ın oynadığı o rolü bu kez bir başka oyuncu üstlendi. Kızılay’ın “Çocuklar Duymasın” ekibine katılamaması üzerine bayrağı Baran Erdoğan devraldı.

KUZU OLARAK KARŞIMIZA ÇIKMIŞTI!

Erdoğan’ın kariyerinde pek bilinmeyen bir projenin daha olduğu ortaya çıktı. 1986 doğumlu oyuncu, Kenan Doğulu’nun “İhtimaller” klibinde “kuzu” olarak kamera karşısına geçmişti. Baran Erdoğan, kurt ve kuzu hikayesinden günümüze uyarlanan klipte Öznur Serçeler ile rol almış ve kuzu kostümüyle ekrana yansımıştı.

İşte 'Kuzu Baran':

5a90260767b0a91d0051b03f

Yeni Havuç'u bakın nereden tanıyormuşuz! ile ilgili etiketler Baran Erdoğan Kenan Doğulu klip havuç kuzu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.