Yeni gelinin videosu sosyal medyayı salladı

Yakışıklı oyuncu Berkay Hardal, geçtiğimiz gün Dilan Telkök ile evlenmişti. Geliğinliği ile direksiyon başına geçen Telkök'ün videosu sosyal medyada çok konuşuldu.

Dört ay önce tanışan Dilan Telkök ve Berkay Hardal, geçtiğimiz hafta aile arasında düzenlenen törenle nişanlanmıştı. İlişkilerini gözlerden uzak yaşayan çift önceki gün de ani bir kararla nikah masasına oturdu.Bu evlilik Berkay Hardal hayranlarını ikiye böldü. Hardal’ın bazı hayranları çiftin çok erken evlendiğini ve kısa sürede boşanacaklarını söylerken bazıları mutluluklar diledi.

üğün günü Dilan Telkök’ün gelinlikle çekilen videosu ise sosyal medyada gündem oldu. Telkök'ün Instagramda paylaştığı videoda "Kocam nereden lan! Oğlum neredesin Berkay?" diye bağırması dikkat çekti.

LAFLARINIZA DİKKAT EDİN

Ani evlilik kararıyla hayranlarını şaşırtan ikiliye kötü yorumlar da yapıldı. Yorumlar karşısında sinirlenen Hardal ise hesabından yaptığı paylaşımda "Mesajlarınıza, laflarınıza dikkat etmeniz konusunda son kez uyarıyorum." Diyerek tepki gösterdi.

Yeni gelinin videosu sosyal medyayı salladı ile ilgili etiketler Berkay Hardal Dilan Telkök
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.