Yeni Gelin'in 'Möhteber'i aradığı aşkı sette buldu!

Yeni Gelin dizisinde Möhteber karakterine hayat veren Sema Keçik, rol arkadaşı Halil İbrahim Kurum ile aşk yaşamaya başladı.

Yeni gelin dizisinde 'Möhteber' karakterini canlandıran 53 yaşındaki ünlü oyuncu Sema Keçik, gönlünü 28 yaşındaki rol arkadaşına kaptırdı.

ARADIĞI AŞKI SETTE BULDU

Medyaradar'ın haberine göre: Oyuncu Sema Keçik aradığı aşkı sette buldu. Sema Keçik kendisinden 25 yaş küçük rol arkadaşı Halil İbrahim Kurum ile birlikte yeni bir aşka yelken açtı.

Yeni Gelin'in 'Möhteber'i aradığı aşkı sette buldu!

1965 doğumlu oyuncu Sema Keçik ve 1990 doğumlu Halil İbrahim Kurum'un sette başlayan arkadaşlığı tutku dolu bir aşka dönüştü. İkili set dışında da hep birlikte zaman geçiriyor.

 Yeni Gelin'in 'Möhteber'i aradığı aşkı sette buldu! - Resim : 2

Yeni Gelin'in 'Möhteber'i aradığı aşkı sette buldu! ile ilgili etiketler Halil İbrahim Kurum Sema Keçik yeni gelin möhteber
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.