Yeni Gelin yeni sezon fragmanı izle! 3.sezonda neler olacak?

Yeni Gelin yeni sezon fragmanı yayınlandı. Ekranların sevilen dizisi Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. Her bölümü ekranlara vuran dizinin yeni sezonunda neler olacağı ise merak ediliyor. İşte Yeni Gelin yeni sezon fragmanı izle! Detaylar haberimizde...

Yeni Gelin yeni sezon fragmanı izle! Jessica May, Dağhan Külegeç ve Tolga Mendi'nin oyuncu kadrosunda bulunduğu Yeni Gelin hayranlıkla izleniyor. Reyting yarışında birçok yapımı geride bırakan dizinin yeni sezon fragmanı yayınlandı. Yeni Gelin yeni sezon fragmanı izle! Peki 3.sezonu ne zaman başlıyor? Merak edilen detaylar haberimizde...

Yeni Gelin yeni sezon fragmanı izle! 3.sezonda neler olacak?

YENİ GELİN DİZİSİNİN KONUSU

Yeni Gelin dizi farklı kültürlerle büyüyen aşık iki gencin evlendikten sonra ki hayatlarını, samimi ve komik bir dille izleyicinin beğenisine sunuyor. Yeni Gelin Bozok Aşireti’nin modern ağası yakışıklı aşık prens Hazar ve yarı İspanyol yarı Türk güzeller güzeli Bella’nın samimi aşklarını ve komik ailelerini konu alıyor.


YENİ GELİN DİZİ OYUNCU KADROSU

Jessica May

Jessica May, 5 Aralık 1993 yılında Paranacity'de doğdu. Kitap okumak ve ata binmeyi seven Jessica, 1.75 boyunda, yeşil gözlü ve yay burcudur.Biyolojik Bilimler Bölümü'nü kazanan Jessica May, kariyerine model olarak devam etmek için eğitim hayatına ara verdiKöpekleri çok seven Jessica May, özellikle sokak köpeklerine elinden geldiğince bakmaya çalışıyor. En büyük hayallerinden biri sokakta bulduğu köpeklerden bir hayvan çiftliği kurmak.15 yaşına kadar çiftlikte büyüyen Jessica'nın öğretmen olan annesi ve çiftçi olan babası Brezilyalıdır. Ayrıca veterinerlik okuyan bir erkek kardeşi vardır.Türkiye'yi gezmekten ve farklı kültürleri tanımaktan keyif alan Jessica'nın farklı şehirleri görmek, sıcak ilişkiler kurmak yapmak istediği planları arasında.Jessica May, Show TV'nin yeni dizisi Yeni Gelin'de, Türkmen Aşireti'ne gelin giden genç bir kızı oynayacak.

Dağhan Külegeç

Dağhan Külegeç, 18 Ekim 1978 yılında İstanbul'da doğmuştur. Eğitimini İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesinde tamamlamıştır. 2002 yılında G.A.G. programında yardımcı yönetmen, 2003 yılında ise Over Game adlı bilgisayar oyunu programında sunucu olarak çalıştı. Genç oyuncunun rol aldığı ilk tv dizisi, 2003-2004 yılları arasında kadrosunda bulunduğu Lise Defteri oldu. Serhat karakterini canlandırdığı Lise Defteri’nde 27 bölüm oynayan Külegeç, bu dizinin sona ermesinin ardından kadrosuna katıldığı Hırsız Polis dizisinde canlandırdığı Jilet karakteri ile 2005-2006 yılları arasında sevenlerinin karşısına geçti. Dağhan Külegeç’i asıl popülerliğine kavuşturan yapım ise, 2007 yılında başlayan ve 2011 yılına kadar devam ettiği Kavak Yelleri dizisi olmuştur. Bu projeden sonra 2014 yaz sezonunda Kiraz Mevsimi adlı dizide rol almış, aynı dönemde Ayşe Erbulak ile birlikte Erbulak Oyunculuk ve Yazarlık Evi’ni kurmuşlardır. 11 Mart’da Show TV ekranlarına gelecek Yeni Gelin dizisinde Kağan karakterini canlandırmaktadır.

Tolga Mendi

23 Mart 1993 yılında doğan Tolga Mendi, 1.86 boyunda, 80 kilo ve Koç burcudur. İlgi alanları; fitness, sinema ve tiyatrodur.İsmail Safa Özler Almanca Anadolu Lisesi'nden mezun olan başarılı oyuncu daha sonra Çukurova Üniversitesi İnşaat Mühendisliği'nde okumaya başlamıştır.2 dönem oyunculuk eğitimi alan Tolga Mendi, Show TV'de Acı Aşk dizisinde yer almıştır. Tolga Mendi, Yeni Gelin'de Hazar karakteriyle izleyicilerinin karşısına çıkacak.

 YENİ GELİN 52. BÖLÜMDE NELER OLDU?
Bozokların gönüllerince eğlendiği sırada Kalender Ağa konağa geri dönüyor. Şirin ve Baran’ın tatile çıktığı tanıtımda Hazar askerlik müjdesi verirken, Bella’nın ayağını yılan sokuyor. Kalender Ağa, sağlığına kavuşup konağa geri dönmüş, Baran’la Şirin sonunda evlenebilmiştir. Bozok Konağı’nda gerçekten bir bayram havası vardır. Fakat Bozok’ların hiçbir sevinci bir günden fazla yaşanamadığı için işler yine karışır. Çünkü Kalender Ağa’nın gelişiyle birlikte Helga’nın da yeniden konakta arz-ı endam etmesi, Kalender’in eşlerini fazlasıyla rahatsız etmeye başlamıştır. O da yetmezmiş gibi sır, hala sırrını korumaktadır. Fakat Kamilla’nın ulaştığı bir harita ile kaynanalar sırra ilk defa bu kadar yaklaşmıştır. Kadınlar, haritanın gösterdiği yere ulaştıklarında artık sırra ulaştıklarını sansalar da öyle olmaz. Çünkü sır, başka bir sırrı doğurmuştur. Kaynanalar ve Kamilla, ne yapıp edip bu sırra ereceklerdir. Bunun için başvurmadık yol bırakmazlar. Baran’la Şirin tarafında da durum güllük gülistanlık değildir. İki aşık, balayında da hem birbirleriyle, hem de talihsizlikleriyle boğuşmaya devam etmektedir.

 

Yeni Gelin yeni sezon fragmanı izle! 3.sezonda neler olacak? ile ilgili etiketler yeni gelin yeni sezon fragmanı izle 3.sezon
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.