Yeni evini Reza Zarrab'ın aldığı konuşuluyordu... Petek Dinçöz iddiaları böyle yalanladı

İş insanı Serkan Kodaloğlu ile 8 yıllık evliliğini bitirdikten sonra oğlu İrfan Aslan Kodaloğlu ile Miami'ye yerleşen Petek Dinçöz'ün adı Reza Zarrab ile aşk dedikodularına karışmıştı. Reza Zarrab'ın, Petek Dinçöz için 700 bin dolarlık ev aldığı iddia edilmişti. Petek Dinçöz evinin fotoğraflarını paylaşarak evini kredi ile aldığını açıkladı.

2014 yılında evlendiği iş insanı Serkan Kodaloğlu ile geçtiğimiz haftalarda boşanan ve boşandıktan sonra jet hızıyla oğlunu da alarak Miami'ye yerleşen 41 yaşındaki şarkıcı, oyuncu ve sunucu Petek Dinçöz'ün adı Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab ile aşk dedikodularına karışmıştı.

REZA ZARRAB'IN 700 BİN LİRALIK EV ALDIĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

Reza Zarrab için Miami'ye taşındığı iddia edilen Petek Dinçöz'e yaşadığı evi 700 bin dolara Reza Zarrab'ın aldığı öne sürülmüştü. Konu ile ilgili Bircan Bali, Söylemezsem Olmaz programında "Büyük bomba; Petek'in Miami'deki evi 700 bin dolar ve iddialara göre Reza aldı. Ev yeni, alınmış, Reza'nın aldığı söyleniyor o eve henüz geçmemiş" açıklamasında bulunmuştu.

PETEK DİNÇÖZ EVİNİ KREDİ İLE ALDIĞINI AÇIKLADI


Petek Dinçöz, Instagram hesabından fotoğraflarını paylaştığı lüks evini krediyle aldığını açıklayarak dedikodulara son noktayı koydu. Dinçöz, yeni evinin fotoğraflarını paylaşıp altına ise ''Amerika’da oğlum ile yaşayacağım evimi bulmama yardım eden ve ev kredimi onaylayan, sevgili kardeşim Anthony Başaran’a Teşekkürlerimi borç bilirim. Allah Yuvanda mutlu etsin.'' notunu düştü.

Petek Dinçöz, bu paylaşımıyla evini kendisine Reza Zarrab'ın aldığı iddiasını yalanlamış oldu.

İşte Petek Dinçöz'ün Miami'deki evi...

Yeni evini Reza Zarrab'ın aldığı konuşuluyordu... Petek Dinçöz iddiaları böyle yalanladı

Yeni evini Reza Zarrab'ın aldığı konuşuluyordu... Petek Dinçöz iddiaları böyle yalanladı - Resim : 2

Yeni evini Reza Zarrab'ın aldığı konuşuluyordu... Petek Dinçöz iddiaları böyle yalanladı - Resim : 3

 

 

Yeni evini Reza Zarrab'ın aldığı konuşuluyordu... Petek Dinçöz iddiaları böyle yalanladı ile ilgili etiketler Reza Zarrab Miami petek dinçöz serkan kodaloğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.