Yeni düzenleme masada: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gençlere "iPhone" müjdesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün gençlerle bir araya geldiği Trabzon'da bilgisayar ve telefon gibi teknoloji ürünlerinin vergi oranlarında düşüş yapılabileceği sinyalini verdi. Erdoğan, bugün de sosyal medya hesabından gençlerin teknoloji ürünlerine ulaşımının kolaylaşması için bir düzenlemeye gidileceği müjdesini verdi. Erdoğan'ın bu paylaşımı 'iPhone'lara indirim mi geliyor? sorusunu akıllara getirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün Trabzon'da gençlerle bir araya geldi.

Buluşmada gençlerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, teknolojik ürünlerle ilgili sorulan soruya da yanıt verdi.

"MALİYE BAKANLIĞI İLE BİR ÇALIŞMA YAPALIM"

Erdoğan, "Gençlerin bilgisayar, telefon gibi ihtiyaçları için vergi oranlarında bir düşüş gerçekleşebilir mi?" sorusunu "Hazine ve Maliye Bakanlığı ile bir çalışma yapalım. Ondan sonra da bir adım atalım" şeklinde cevaplamıştı.

'ÇÖZÜYORUZ' DİYEREK DÜZENLEME MÜJDESİ VERDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuyla ilgili olarak bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, gencin bu sorusuna ve yanıtına yer verdi.

Erdoğan paylaşımında "Çözüyoruz" diyerek bu konuda bir düzenleme geleceğinin müjdesini verdi. Bu paylaşım akıllara 'iPhone'lara indirim mi geliyor?' sorusunu getirdi. 

Gözler şimdi Hazine ve Maliye Bakanlığı ile birlikte yapılacak çalışmada...

 

 

Yeni düzenleme masada: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gençlere "iPhone" müjdesi ile ilgili etiketler Erdoğan Trabzon iPhone Öğrenci
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.