Yeni dünyanın ayak sesleri... Avrasya Savaşı başladı! #1

’Yeni Dünyanın Ayak Sesleri’ ilk bölümüyle YouTube kanalımızda...

Putin, Sovyetler Birliği’nin çöküşünden sonra ortaya çıkan Rusya Federasyonu’nun Boris Yeltsin döneminden sonra Devlet Başkanı olarak yönetimi ayağa kaldırarak Rusya boyutundaki gelişmelerde başarılı bir liderlik sergiledi. Aslında bir simge olan Putin’in arkasındaki Rus derin devlet aklı sayesinde Rusya yeniden tarih sahnesine çıkmaya başladı. Yarım asırlık düşmanı NATO, sınırlarının dibine geldiği kaybettiği çok mevziden biri oldu.

24 Şubat’ta başlayan Rusya-Ukrayna savaşı “Putin’in savaşı” olarak yorumlayanlar çıktı. Oysa gerçek, Rusya, NATO’nun sınırlarının dibine gelmesini ve nüfuz alanlarını kapsamasını varoluş sorunu olarak görmesiydi.

Batı medyası ‘Putin’in savaşı’ olarak adlandırsa da Ukrayna’da aslında neler oluyor? Kimler hangi planları yapıyor, hedef ne?

SuperHaber ‘Avrasya Savaşı’ dosyasının kapağını aralıyor!

’Yeni Dünyanın Ayak Sesleri’ ilk bölümüyle YouTube kanalımızda!

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

Yeni dünyanın ayak sesleri... Avrasya Savaşı başladı! #1 ile ilgili etiketler Putin Rusya Ukrayna Ceyhun Bozkurt yeni dünya avrasya savaşı boris yeltsin gorbaçov

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.