Yeni doğum yapan Sinem Kobal fit görüntüsüyle dikkat çekti!

Kenan İmirzalıoğlu ile evli olan Sinem Kobal geçtiğimiz haftalarda doğum yapmış ve kızı Lalin'i kucağına almıştı. Yeni doğum yapan Sinem Kobal sosyal medyada yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Güzel oyuncunu fit görüntüsüyle beğeni topladı.

2016 yılında kendisi gibi oyuncu olan Kenan İmirzalıoğlu ile evlenen Sinem Kobal, ilk kez annelik heyecanı yaşadı. Çiftin kızları Lalin geçtiğimiz haftalarda dünyaya geldi.

Kızı Lalin'i kucağına alarak ilk kez annelik duygusunu yaşayan oyuncu Sinem Kobal, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulundu.

 Yeni doğum yapan Sinem Kobal fit görüntüsüyle dikkat çekti!

Kobal, doğum sonrası fit görüntüsüyle dikkat çekti. Sinem Kobal'in takipçileri Kobal'a "Hiç doğum yapmamış gibisiniz" yorumları yağdırdı.

 Yeni doğum yapan Sinem Kobal fit görüntüsüyle dikkat çekti! - Resim : 2

Ünlü oyuncunun paylaşımına beğeni ve yorum yağdı. Burçin Terzioğlu, Asuman Dabak gibi ünlü isimler de Kobal'a maşallah yorumunda bulundu.

 

 

 

Yeni doğum yapan Sinem Kobal fit görüntüsüyle dikkat çekti! ile ilgili etiketler Kenan İmirzalıoğlu Sinem Kobal doğum
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.