Yeni doğum yapan koronavirüs hastası anne vefat etti

Afyonkarahisar'da koronavirüse yakalanan 8 aylık hamile Merve Kedici'nin bebeği, yaklaşık 20 gün önce sezaryenle doğdu. Yoğun bakımda tedavisi süren 26 yaşındaki çiçeği burunda anne, bebeğini göremeden hayatını kaybetti.

Afyonkarahisar'ın İhsaniye ilçesinde yaklaşık 20 gün önce koronavirüs şüphesiyle hastaneye başvuran 8 aylık hamile Merve Kedici'nin, koronavirüs testi pozitif çıktı.

BEBEK SEZARYENLE ALINDI, ANNE YAŞAM SAVAŞINI KAYBETTİ

Kedici’ye koronavirüs tedavisi uygulanabilmesi ve genç kadının bebeğinin zarar görmemesi için karnındaki erkek bebek, sezaryenle alındı.

Ameliyatın ardından Afyonkarahisar Devlet Hastanesi yoğun bakımında koronavirüs tedavisine başlanan Merve Kedici, bu sabaha karşı yaşam savaşını kaybetti.

BEBEĞİN DURUMU İYİ

3 yaşında Ayşe Beren adlı bir kız çocuğu daha olan Merve Kedici'nin adını dahi koyamadığı bebeğinin erken doğduğu için kuvözdeki tedavisinin sürdüğü ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kedici'nin cenazesi bugün öğle saatlerinde Afyon merkezdeki Kocatepe Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi.

(DHA)

Yeni doğum yapan koronavirüs hastası anne vefat etti

Yeni doğum yapan koronavirüs hastası anne vefat etti ile ilgili etiketler Afyonkarahisar İhsaniye Korona Bebek ölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.