Yeni doğmuş bebekten ne istediniz! Eskişehir'de başından vurulmuş halde bulundu...

Eskişehir'de şehir çöplüğündeki atık ayrıştırma tesisinde yeni doğmuş bir kız bebeğin cansız bedeni bulundu. Ekipler tarafından otopsisi yapılmak üzere Adli Tıp'a gönderilen bebek ilk belirlemelere göre doğduktan kısa zaman sonra başına vurularak öldürüldüğü değerlendirildi. Minik bebeğin cansız bedeni kimsesiz çocuklar mezarlığına defnedildi.

Eskişehir Odunpazarı ilçesinin Sarısungur Mahallesi'nde, şehir çöplüğündeki atık ayrıştırma tesisinde görev yapan çalışanlar, 12 Kasım akşamı  bant üzerinde yeni doğmuş bir kız bebeği cesedi buldu.

GÖBEK BAĞI KESİLMİŞ, ÜZERİNE ÖRTÜ ÖRTÜLMÜŞ

Çalışanların ihbarıyla olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ayıklama bandı üzerinde, göbek bağı kesilmiş ve üzerine örtü örtülmüş bebeğin cesedi, Jandarma Olay Yeri İnceleme Timi'nin incelemeleri sonrası otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Yapılan araştırmada, olay yerine saat 20.00'den itibaren kent merkezinden toplanan çöplerin getirildiği ve ayrıştırma bandına alındığı tespit edildi.

Yeni doğmuş bebekten ne istediniz! Eskişehir'de başından vurulmuş halde bulundu...

DOĞDUKTAN KISA BİR SÜRE SONRA BAŞINDAN VURULMUŞ...

İstanbul Adli Tıp Kurumu’nca detaylı inceleme yapılırken, ilk belirlemelere göre, bebeğin doğduktan kısa zaman sonra başına vurularak öldürüldüğü değerlendirildi. Ayrıca ölüm nedeninin, kafa travmasına bağlı beyin kanaması olduğu tespit edildi. İstanbul Adli Tıp Kurumu’ndan detaylı rapor beklendiği belirtilirken, canlı doğup öldürülmesi nedeniyle Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı’nca kız bebekle ilgili ‘cinayet’ soruşturması başlatıldı.

Yeni doğmuş bebekten ne istediniz! Eskişehir'de başından vurulmuş halde bulundu... - Resim : 2

KİMSESİZ ÇOCUKLAR MEZARLIĞINA DEFNEDİLDİ

Otopsi işlemlerinin ardından Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ndeki morgda yasal olarak 15 gün bekletilen bebek, herhangi bir yakınının başvurmaması üzerine jandarma ekipleri eşliğinde, cenaze aracıyla getirildiği asri mezarlığın kimsesiz çocuklar bölümünde toprağa verildi.

Eskişehir Jandarma Komutanlığı ekiplerince bebeğin anne ve babasının bulunması için başlatılan soruşturma ise sürdürülüyor.

Yeni doğmuş bebekten ne istediniz! Eskişehir'de başından vurulmuş halde bulundu... - Resim : 3

Yeni doğmuş bebekten ne istediniz! Eskişehir'de başından vurulmuş halde bulundu... ile ilgili etiketler Eskişehir Odunpazarı Bebek silah yeni doğmuş kız
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.