Yeni doğan bebeğini öldürüp fındık bahçesine gömmüştü... Müebbet hapis cezası verildi!

Trabzon'da 2 yıl önce evlilik dışı ilişkisinden doğan bebeğini boğarak öldürüp, fındık bahçesine gömen Pınar Ç., müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Kuzeninin cinsel saldırısına uğradığını belirten Pınar Ç. "Korktuğum için gömdüm" dedi.

Fındık bahçesindeki toprağa yeni doğmuş erkek bebek cesedi gömüldüğü ihbarıyla jandarma harekete geçti.

Bölgeye, sağlık ve İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı Asayiş Timleri sevk edildi. Ekiplerin bölgedeki aramalarında, fındık bahçesinde toprağa bezle gömülü, yeni doğmuş erkek bebek cesedi bulundu. Savcılık incelemesinin ardından bebek, otopsi sonrası ilçede toprağa verildi.

KUZENİNİN CİNSEL SALDIRISINA UĞRAMIŞ

Bebeğin boğulmasıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında Pınar Ç. dahil, ailesinde bulunan 6 kişi gözaltına alındı. İncelemelerde bebeğin, Pınar Ç.'nin evlilik dışı ilişkisi sonucu dünyaya geldiği belirlendi. Sorgusunda kuzeninin cinsel saldırısına maruz kaldığını öne süren Pınar Ç., sevk edildiği adliyede çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı, diğerleri serbest bırakıldı.

 

Yeni doğan bebeğini öldürüp fındık bahçesine gömmüştü... Müebbet hapis cezası verildi!

"BEBEĞİ KORKTUĞUM İÇİN GÖMDÜM"

Savcılık soruşturması sonrası tutuklu Pınar Ç. hakkında ağırlaştırılmış müebbet, tutuksuz 6 şüpheli hakkında da 1'er yıl 6'şar ay hapis istemiyle dava açıldı. Karar duruşmasında savunma yapan Pınar Ç., cinsel saldırıya uğrayınca hamile kaldığını öne sürerek, "Bebeği çarşafa sarıp, koltuk üzerine bıraktım. Daha sonra geri döndüğümde öldüğünü gördüm. Korktuğum için de bebeği gömdüm" dedi.

Yeni doğan bebeğini öldürüp fındık bahçesine gömmüştü... Müebbet hapis cezası verildi! - Resim : 2

MÜEBBET HAPİS CEZASINA ÇARPTIRILDI

Duruşmada aile fertleri, birbirlerini suçlarken, rızaya dayalı birliktelik yaşandığını savunan O.K. ise bebeğin ölümü ve gömülmesiyle ilgisi olmadığını kaydetti. Pınar Ç.'yi 'kendisini savunamayacak olan altsoyu öldürmek' suçundan müebbet hapis cezasına çarptıran mahkeme heyeti, 'suçu bildirmemekten tutuksuz yargılanan 6 kişinin ise beraatine karar verdi.

Yeni doğan bebeğini öldürüp fındık bahçesine gömmüştü... Müebbet hapis cezası verildi! ile ilgili etiketler Trabzon Bebek Fındık Bahçe Çocuk Anne
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.