Yeni CHP'li Cihangir İslam: Hayvanlara göre

Saadet Partisi'nden istifa etmesinden bir yıl sonra CHP'ye katılma kararı alan İstanbul Milletvekili Cihangir İslam, siyasetteki Andımız tartışmalarına dahil oldu. İslam, Andımız'ı 'hayvanlara yönelik bir uygulama' olarak tanımladı. Bu sözler sosyal medyada tartışmaya neden oldu.

Geçmişte CHP ile ilgili ağır ifadeler kullanan ve partiye katılması hem CHP'liler tarafından tepki ile karşılanan İstanbul Milletvekili Cihangir İslam, Andımız konusundaki fikrini açıkladı.

Bu konuda partisi ile fikir ayrılığı yaşadığı görülen İslam, "Andımız meselesine nasıl yaklaşıyoruz?" sorusuna yanıt verdi.

"BU TİP TEKRARLARLA TALİM ETTİRME HAYVANLARA YÖNELİK BİR UYGULAMADIR"

İslam, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Bakınız… İnsan ve diğer canlıların önemli bir farkı vardır. Şartlandırma ve bu tip tekrarlarla talim ettirme insan eğitime yönelik bir uygulama değildir, hayvanlara yönelik bir uygulamadır."

SOSYAL MEDYADA TEPKİYLE KARŞILANDI

Sosyal medyada yayınlanan bu görüntüler özellikle CHP'liler tarafından tepkiyle karşılandı.

 

Yeni CHP'li Cihangir İslam: Hayvanlara göre ile ilgili etiketler CHP Cihangir İslam andımız

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.